KRČÍNŮV DŮM - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Budova hotelu Krčínův Dům, jejíž historie sahá až do 14. století, se nachází v samém centru města a patří mezi nejvýznamnější historické památky Českého Krumlova. Věříme, že pobyt v ní pro vás bude jedinečným zážitkem.

Krčínův Dům, pojmenovaný podle svého někdejšího majitele ze 16. století, rožmberského regenta a významného českého rybníkáře Jakuba Krčína z Jelčan a Sedlčan, se nachází přímo v historickém centru Českého Krumlova jen pár minut chůze od centrálního náměstí a českokrumlovského zámku. Nabízíme krátkodobé i dlouhodobé ubytování ve dvanácti dvoulůžkových pokojích, z nichž dva jsou nadstandardně vybaveny. Každý z našich pokojů je vybaven vlastním sociálním zařízením, televizorem se satelitním příjmem a telefonem. V ceně ubytováníje zahrnuto parkování na vyhrazených městských parkovištích po celou dobu vašeho pobytu u nás.

KRČÍNŮV DŮM ubytování v hotelu

V hotelu Krčínův dům na Vás čeká dvanáct stylově zařízených dvoulůžkových pokojů, z toho dva nadstandardní (č. 27 a č. 33). Všechny pokoje jsou vybaveny televizorem se satelitním příjmem, vlastním sociálním zařízením, telefonem a minibarem. Do druhého patra lze vyjet výtahem, do třetího patra je nutné pokračovat po schodech. Podkrovní pokoje ve třetím patře mají klimatizaci. V celém hotelu je dostupné wifi internetové připojení.

Recepce

Centrální recepce se nachází v sousedním domě - Hotel Leonardo (Soukenická 33). Otevřena je každý den od 8.00 do 12:00 a od 13:00 do 18.00 hod. V případě pozdějších nájezdů prosím včas informujte recepci.

Gastronomie

Snídaně podáváme v jídelně od 8.00 do 10.00 hod.

Restaurace Jakub je otevřena od 11:00 do 22:00. V nabídce jsou převážně tradiční české pokrmy, ale naleznete zde i vybrané speciality světové kuchyně.

Okolí hotelu a Český Krumlov

Hotel Krčínův dům nabízí ubytování v sousedství historického centra města Český Krumlov, které je od roku 1992 zapsáno v seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Historické památky, muzea, galerie, bohatý kulturní program, sportovní aktivity, to je široká nabídka, jak strávit příjemný pobyt ve městě Český Krumlov. V nedalekém okolí Krumlova je pak mnoho dalších příležitostí k objevování krás jižních Čech. Výhodou je i malá vzdálenost od NP Šumava, lyžařských vleků či rekreační oblasti Lipenska.

Rezervovat ubytování v KRČÍNŮV DŮM - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah