APARTMÁNY KRUMLOV - Český Krumlov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Krumlov nabízí romantické a velmi stylové ubytování přímo v historickém centru Českého Krumlova ve dvou kompletně citlivě a luxusně zrekonstruovaných apartmánech. Jeden apartmán je pro 3 osoby a druhý pro 2 osoby, oba s možností přistýlky a přidání dětské postýlky.

Z obou apartmánů je nádherný výhled na celý hrad a zámek Český Krumlov a přístup na zahrádku přímo u kanálu od Krumlovského mlýna. Apartmány jsou klidné a tiché, mají vlastní vchod přes společnou maličkou předsíňku, kde je dochovaný zbytek hradební zdi.

Větší apartmán je dvoupokojový, kde v jednom pokoji je krásný trámový strop. Oba apartmány mají původní zrenovované dřevěné podlahy. V každém apartmánu je kompletně vybavená kuchyň se zařízením (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, varná deska, příbory, talíře atd.). Ve větším apartmánu je v kuchyni i myčka nádobí. Apartmán č. 2 má koupelnu s toaletou dohromady, apartmán č. 1 má samostatnou toaletu. Je zde možnost zdarma zapůjčit dětskou postýlku a krmící židličku. Samozřejmostí je televize a WIFI připojení k internetu. Apartmány Krumlov jsou pro nekuřáky.

APARTMÁNY KRUMLOV ubytování v apartmánu

Apartmán 1. poskytuje ubytování ve dvou samostatných místnostech, ve větším pokoji je manželské lůžko a kuchyň. Do tohoto pokoje je možnost přidat pohodlné rozkládací lůžko i dětskou postýlku. Je zde prostorná skříň i věšák na oblečení. Hostům poskytujeme i velké ručníky. V kuchyni najdete veškeré vybavení včetně utěrek, jaru a kapslového kávovaru. Televize má i zabudovaný DVD přehrávač.

V menším pokoji s trámovým stropem je rozkládací historický gauč.

Koupelna je stylová s historickými prvky stejně jako oddělená toaleta.

Apartmán 2. je vlastně jeden pokoj s manželským lůžkem a kuchyň oddělená necelou příčkou s malým gaučem, kde se v případě potřeby může vyspat další osoba, ev. lze půjčit dětskou postýlku.

Kuchyň je sice malá, ale plně vybavená – varná deska, mikrovlnka, vestavná lednička a veškeré nádobí, sklenky, příbory i utěrky apod.

Koupelna je podobně jako v apartmánu 1. stylová s historickými prvky včetně toalety.

K východu projdete úzkou chodbou.

Okolí apartmánu a Český Krumlov

Město Český Krumlov nabízí celou řadu kulturních a historických památek, například Zámek Český Krumlov, Fotoateliér Seidl, muzeum útrpného práva, muzeum voskových figurín, loutkové muzeum, městské divadlo Český Krumlov, otáčivé divadlo v Zámecké zahradě, kino J& K, grafitový důl Český Krumlov, tenis centrum, plavecký stadion, galerie Egon Schiele Art centrum, divadelní klub Ántré, plavba vorů na řece Vltavě okolo Českého Krumlova, různé vyhlášené slavnosti v Českém Krumlově (Slavnosti pětilisté růže, Svatováclavské slavnosti, Folklórní festival, Festival komorní hudby, Festival staré hudby, Mezinárodní hudební festival, Jazz na konci léta, Kouzelný Krumlov atd.)

V okolí města se nachází například Lipno (Stezka v korunách stromů, lyžování, koupání…. .), Křížová hora (vyhlídka), hora Kleť a hvězdárna na Kleti, Čertova stěna, hrad Rožmberk nad Vltavou, jízda na koních Slupenec, zámek Hluboká nad Vltavou, město České Budějovice, památková obec Holašovice či Terčino údolí v Nových Hradech.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY KRUMLOV - Český Krumlov

Nejbližší ubytování v Českém Krumlově a okolí

Ubytování Český Krumlov


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah