VENKOVSKÝ DŮM PODVESKÝ MLÝN - Tlumačov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Podveský mlýn se nachází v obci Tlumačov mezi Šumavou a Českým Lesem, v malebném prostředí s rybníkem. Součástí penzionu je také dětské hřiště a výběh se zvířaty což potěší hlavně Vaše děti. V okolí Podveského mlýna naleznete mnoho zajímavých míst, památek a cyklostezek. Připravené jsou pro Vás útulné pokoje.

Podveský mlýn se nachází v obci Tlumačov na dolním Chodsku. Penzion nabízí 9 pokojů v každém s pokojů jsou dvě pevná lůžka a možnost přistýlek. Celková kapacita v četně přistýlek je tedy 32 lůžek. Najdete zde útulnou restauraci s milou obsluhou a chutnými pokrmy (nabízíme také snídaně a polopenze). Součástí penzionu je také chovný rybník, kde si lze zarybařit a úlovek následně ugrilovat, dětské hřiště, výběh se zvířaty a bazén. V okolí najdete mnoho zajímavých míst na příklad 1km vzdálený Lomeček kam se lze suchou nohou podívat pod vodní hladinu. Můžete se vydat za kulturou a historií, které najdete v okolních městech a vesnicích. Blízká pohoří nabízí mnoho příležitostí k pěším i cyklistickým výletům. Vzhledem k dobré poloze v blízkosti hranic s Německem se lze pohodlně vydat i k našim západním sousedům.

VENKOVSKÝ DŮM PODVESKÝ MLÝN ubytování v pensionu

Penzion Podveský mlýn nabízí 8 pokojů s celkovou kapacitou 28 lůžek. Pokoje jsou dvoulůžkové, třílůžkové nebo čtyřlůžková, některé z pokojů lze doplnit o přistýlku či dětskou postýlku. Veškeré pokoje jsou prosluněné s výhledem do přírody, nebo se střešními okny, vlastním sociálním zařízením, televizorem a volným internetem. Na chodbě je k dispozici společná lednička, mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice, káva, čaj.

Recepce

V sezóně (duben-září) od 16:00 do 22:00

Mimo sezónu (říjen - březen) dle domluvy

Gastronomie

K ubytování si lze dokoupit snídani či polopenzi.

Okolí pensionu a Tlumačov

Blízké Domažlice disponují mnoha historickými skvosty. Mezi ty patří nejen chodské město Domažlice, který dal postavit Přemysl Otakar II. Nebo Kostel sv. Vavřince či Kaple sv. Anny. V nedalekých Klatovech stojí za navštívení unikátní katakomby nebo Černá věž. Horšovský Týn se svým pohádkovým zámkem a zahradami.

Místo se nachází blízko Českého Lesa s nejviším bodem Čerochov. V tomto pohoří najdete mnoho značených stezek, které ocení pěší turisté i cyklisté. Najdete zde rozhledny, ze kterých dohlédnete až do Bavorska.

Autem se můžete i velice rychle dostat do západní části Šumavy, kde na vás čekají známé cíle i místa, která jsou téměř nedotčená člověkem.

V zimním období zde naleznete mnoho sjezdovek a kilometry běžkařských tratí.

1km vzdálený Lomeček, kam se lze suchou nohou podívat na podvodní svět.

Rezervovat ubytování v VENKOVSKÝ DŮM PODVESKÝ MLÝN - Tlumačov

Nejbližší ubytování v Tlumačově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah