PENZION U CHODSKÉHO HRADU - Domažlice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Příjemně okouzlující ubytování - pokoje i apartmány s vlastní kuchyňkou, pestré a kvalitní snídaně, parkování, SAT-TV, WiFi internet, ... Vstřícnost a otevřenost k osobním přáním.

Penzion u Chodského Hradu nabízí klidné a příjemné ubytování v historickém centru města Domažlice. K dispozici jsou plně vybavené 1- 4 lůžkové pokoje i rodinné apartmány, vlastní kuchyňka, LCD SAT-TV a WiFi internet. Snídaně formou bufetu, libovolný svobodný výběr pokrmů a nápojů. Obědy a večeře je možné objednat v rodinné restauraci Zubřina, tradiční česká kuchyně i vyhlášené chodské speciality. Parkování možné přímo u penzionu, motocykly a cyklistická kola v soukromém dvoře penzionu. Výborná lokalita, snadná dostupnost, kulturní vyžití i společenské služby v centru města na velice dobré úrovni. Vstřícnost a otevřenost k osobním přáním.

PENZION U CHODSKÉHO HRADU ubytování v pensionu

Klasické i podkrovní 1- 4 lůžkové pokoje, rodinné apartmány, příp. propojené či blízké pokoje s LCD SAT televizí, s WiFi internetem a s vlastní kuchyňkou včetně itineráře pro přípravu a servírování jednodušších pokrmů. Dále je k dispozici mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, chladnička s mrazákem, příp. zapůjčíme elektrický vařič. Služby na přání - přistýlka, dětská postýlka, květiny, ovoce, šampaňské, a další...

Recepce

Od 13:00 - do 20:00 hodin, nebo dohodou dle přání...

Gastronomie

Penzion a potraviny v přízemí objektu. Nabídka pestrých a kvalitních snídaní formou bufetu - z nabídky čerstvého klasického i jemného pečiva, cereálií, sezónního ovoce i zeleniny, čerstvých uzenin a mléčných výrobků, bohatý výběr cukrovinek a oblíbených nápojů. Libovolný dietní jídelníček na vyžádání. Obědy a večeře je možné objednat např. v rodinné restauraci Zubřina s tradiční českou kuchyní nebo ochutnat zdejší vyhlášené chodské speciality.

Okolí pensionu a Domažlice

Domažlice a kraj Chodska nabízí bohaté kulturní zázemí a velkorysé možnosti výletů za dobrodružstvím. MUZEA: Chodský Hrad, J. Jindřicha, J. S. Koziny v Újezdě. GALERIE: Bratří Špilarů. HRADY: Rýzemberg, Nový a Starý Herštejn, Netřeb. ZÁMKY: v Horšovském Týně, Ronšperk v Poběžovicích. ROZHLEDNY: Čerchov, Koráb, Bolfánek, Domažlická věž. BOTANICKÁ ZAHRADA: Americká zahrada u Chudenic. FESTIVAL: Chodské slavnosti a Vavřinecká pouť.

Rezervovat ubytování v PENZION U CHODSKÉHO HRADU - Domažlice

Nejbližší ubytování v Domažlicích a okolí

Ubytování Domažlice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah