APARTMÁN U BERGMANNŮ - Trhanov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán u Bergmannů se nachází v klidné obci Pila nedaleko Domažlic. Apartmán pro 6 osob je plně vybavený, najdete obývací pokoj s krbem a televizi, vybavenou kuchyni a vlastní sociální zařízení.

Apartmán u Bergmannů se nachází v obci Pila nedaleko Domažlic. Apartmán pro 6 osob je plně vybavený, najdete obývací pokoj s krbem a televizi, vybavenou kuchyni a vlastní sociální zařízení. Pro děti je připravený dětský koutek a venkovní hřiště. K dispozici je i část zahrady s venkovním posezením a grilem. K ubytování si můžete dokoupit snídani. Díky výhodné poloze apartmánu v blízkosti hranic s Německem můžete navštívit zajímavá místa i u našich západních sousedů.

APARTMÁN U BERGMANNŮ ubytování v apartmánu

V apartmánu se může ubytovat až 6 lidí. Najdete zde plně vybavenou kuchyň, obývací pokoj s krbem a televizorem. Samozřejmostí je vlastní sociální zařízení a bezplatné internetové připojení.

Gastronomie

K pobytu je možné si přikoupit snídani. sestavenou převážně z domácích produktů / mléko, med, vajíčka, domácí pečivo/. V apartmánu je plně vybavená kuchyně. V okruhu do 1 kilometru naleznete několik restauraci a pizzerii.

Okolí apartmánu a Trhanov

V nejbližším okolí apartmánu můžete navštívit hned několik zajímavých míst – zámek Trhanov, Kozinův statek, muzeum J. Š. Baara. Za vidění stojí i historická část Domažlic.

Místo může posloužit i jako výchozí bod pro pěší i cyklistické výlety. Zajímavými cíli v okolí jsou Čertův kámen či rozhledna Čerchov. V nedaleké obci Babylon najdete minigolf, tenisové kurty, bowlingové dráhy a mnoho dalšího.

Pro milovníky bílé stopy je připraveno 80 kilometrů upravovaných běžkařských tratí, po kterých se můžete dostat až do Německa. Samozřejmě v okolí najdete i nekolik sjezdovek, které ocení zkušení i sváteční lyžaři. Dosažitelnost autem 15 - 20 min. cesty. Viotenberg, Hohen Bogen, Javor

V těsném sousedstvi lze domluvit vyjížďky na koních, masáže a finskou saunu.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN U BERGMANNŮ - Trhanov

Nejbližší ubytování v Trhanově a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah