PENSION VŠERUBY

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Srdečně Vás vítáme v našem rodinném podniku PENSION VŠERUBY

Poloha obce Všeruby u Kdyně, jež leží na rozhraní Šumavy a Českého lesa a tudíž nabízí přímo ideální podmínky k rekreaci jak letní, tak zimní, nás inspirovali a skoro donutili k výstavbě privátního PENSIONU. V našem PENSIONU VŠERUBY poskytujeme tyto služby - Masage, whirlpool, sauna, solárium, fitnes, kulečník, šipky, krytý bazén, dětské hřiště, projíždky na lodičce, WIFI zdarma, půjčovna kol, bezbarierový přístup, půjčovna sportovního vybavení a her, karaoke.

PENSION VŠERUBY ubytování v pensionu

Nabízíme za velice solidní ceny ubytování v pěti dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky, dvěma apartmány s kapacitou 2 - 4 osoby, jedním třílůžkovým pokojem a jedním dvoulůžkovým pokojem s extra dětským pokojem. Samozřejmostí PENSIONU je bezbariérový přístup, na pokojích sociální zařízení, minibar a televize se satelitním vysíláním a WIFI zdarma.

Gastronomie

Naše kuchyně je postavena na specialitách české i mezinárodní kuchyně, samozřejmostí jsou speciality rybí a zvěřinové. Několikrát do roka pořádáme vepřové hody s tradičními českými pochoutkami. Na nápojovém lístku najdete široký sortiment piv, aperitivů, destilátů, a nealko nápojů. Třešničkou na dortu naší nabídky jsou domácí dorty a řezy podle receptur našich babiček, k nimž pochopitelně nesmí chybět káva dle Vaší chuti. Připravenu máme též širokou nabídku ovocných palačinek, zmrzlin a zmzrlinových pohárů.

Okolí pensionu a Všeruby

Sportovní a turistické aktivity, které se u nás nabízí jsou opravdu široké. Vyplývají z toho, že náš PENSION je situován přímo na pomezí Čech a Německa, tedy v oblasti, jež je protkána hustou sítí cyklostezek a turistických tras, které Vás zavedou např. na zříceniny hradů Rýzmberk a Herštejn, vyhlídkovou věž Koráb nebo známé poutní místo sv. Anna na Tannaberku. Na české straně se pak můžete vykoupat v Aqvaparku ve Kdyni (7km) nebo v čisté přírodní lokalitě v lomečku u Mrákova, jež nabízí i potápěčské kursy. Na německé straně pak stojí za zmínku koupaliště v Kötztingu, s umělými vlnami, v Lamu s tobogánem a v krytém bazénu ve Waldmünchenu s umělými vlnami, tobogánem a klidovou zónou, nebo Dračí jezero ve Furt im Wald. Všechna tato střediska jsou od nás vzdálena do 20 km. Nelze pak nezmínit zábavný park pro děti nedaleko Chamu. Pro vyznavače zimních radovánek pak nabízí své kapacity lyžařské vleky s perfektními sjezdovkami a výborně upravenými stopami pro běžkaře v oblasti kolem Hohen Bogenu a Gross Arberu od nás vzdálených 15 - 30 km.

Rezervovat ubytování v PENSION VŠERUBY

Nejbližší ubytování ve Všerubech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah