PENZION BELLIS - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Bellis se nachází v historickém centru Olomouce. Najdete tu rodinnou atmosféru a útulné prostředí. V přízemí budovy se nachází oblíbená kavárna. Ubytovat se můžete v jednolůžkových až čtyřlůžkových pokojích, k dispozici je rovněž jedno rodinné apartmá. Vzhledem k výhodné poloze téměř v srdci Olomouce budete mít všechny městské pamětihodnosti takříkajíc jako na dlani. Olomouc a její okolí nabízí i mnoho sportovních a relaxačních aktivit.

PENZION BELLIS ubytování v pensionu

Najdete zde jednolůžkové až čtyřlůžkové pokoje a rodinné apartmá. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení se sprchovým koutem, televizor, rychlovarnou konvici a bezplatné bezdrátové připojení k internetu. Apartmá disponuje navíc kuchyňským koutem.

Gastronomie

K ubytování je možné dokoupit snídani za cenu 130 Kč na osobu. Rodinné apartmá má vlastní kuchyň. K některým pokojům je možné pronajmout kuchyňský koutek za 100 Kč na den. Součástí penzionu je kavárna. Nejbližší restaurace je vzdálená 100 metrů.

Okolí pensionu a Olomouc

Historické jádro Olomouce tvoří významné památky, mimo jiné Sloup Nejsvětější Trojice, který je zapsán na seznamu UNESCO nebo Olomoucký orloj. Navštívit můžete i Vlastivědné muzeum nebo muzeum moderního umění. Olomouc není jen historie. Známá je také zahradnická výstava Flóra Olomouc. Ve městě se konají také kulturní festivaly. V případě že si chcete jen odpočinout a relaxovat, tak navštivte olomoucký aquapark a olomouckou ZOO na Svatém Kopečku. Z Olomouce to není daleko ani za výlety do Jeseníků nebo Moravskoslezských Beskyd.

Rezervovat ubytování v PENZION BELLIS - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah