HOTEL TRINITY - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Ubytování Budeme velmi potěšeni, pokud se rozhodnete strávit chvíle odpočinku v našem hotelu. Rekostrukce budovy hotelu, původem měšťanského domu postaveného ve 13. století, byla provedena podle návrhu architekta Petra Braunera

Hotel se nachází přímo v historickém centru, jeho součást tvoří původní měšťanský dům ze 13. století. Originální desingový nábytek v retro stylu / Ing. arch. Eugen Točík/ doplněný výtvarnými díly moravských umělců a Kristiana Kodeta, vytváří nevšední prostředí hotelu představující dokonalou symbiózu historie se současností. Nahlédněte prostřednictvím těchto stránek do Hotelu Trinity, nabízíme Vám několik ilustrativních záběrů z interiéru.

HOTEL TRINITY ubytování v hotelu

Hotel nabízí 33 pokojů - 2 apartmány, 6 dvoulůžkových pokojů kategorie superior, 20 standardních dvoulůžkových pokojů a 5 jednolůžkových pokojů. V každém pokoji je bezplatný přístup na vysokorychlostní internet, satelitní televize, telefon s přímou volbou, individuálně ovládaná klimatizace a topení, minibar, trezor a koupelna. Hotelovým hostům je k dispozici nekuřácká klimatizovaná restaurace, lobby bar, směnárna, WIFI ve společných prostorách, internetový koutek s tiskárnou na hotelové hale, prádelna, hotelová služba na pokojích a asistenční služby hotelové recepce.

Recepce

24h

Gastronomie

Chutné snídaně podáváme formou bohatého bufetu od 6:30 do 10:00 ve všední dny a od 7:00 do 10:00 o víkendech a svátcích.

Rezervovat ubytování v HOTEL TRINITY - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah