APARTMÁN A STUDIO ZTRACENÁ 8 - Olomouc

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Ztracená 8 se nachází v blízkosti Horního náměstí v Olomouci. Ubytování najdete ve zrekonstruované budově z 15. století. Kapacita zařízení  je 4 lůžka.

Apartmán Ztracená 8 se nachází v blízkosti Horního náměstí v Olomouci. Ubytování najdete ve zrekonstruované budově z 15. století.

Kapacita zařízení je 4 lůžka. Moderně vybavený apartmán nacházející se v historickém centru města nabízí ideální výchozí bod pro návštěvy nedalekých památek – Sloup Nejsvětější Trojice, Olomoucký orloj a mnoho dalších.

Apartmán Je vybaven starožitným nábytkem, kabelovou TV s plochou obrazovkou a WIFI připojením zdarma. Kvalitní spaní vám zajistí matrace z paměťové pěny.

Dále máte k dispozici kávu a čaj. Parkovat můžete 5 min od apartmánu na Náměstí Republiky.

APARTMÁN A STUDIO ZTRACENÁ 8 ubytování v apartmánu

V apartmánu se nachází ložnice s manželskou postelí, obývací místnost s rozkládací pohovkou, plochou televizí a skříní, také zde nalezneme kuchyňský kout s jídelním stolem. Dále tady najdeme koupelnu s vanou a toaletou.

Gastronomie

Součástí apartmánu je plně vybavený kuchyňský kout s jídelním stolem. Využít můžete rovněž přilehlé restaurace.

Okolí apartmánu a Olomouc

Díky výhodné poloze v centru městské památkové rezervace, která je druhou nejvýznamnější památkovou rezervací v České republice, se nabízí mnoho příležitost k trávení volného času. Především se jedná o navštěvování významných památek v čele se Sloupem Nejsvětější Trojice na olomouckém Horním náměstí, dále na olomoucké radnici můžeme vidět unikátní orloj. Město skýtá i kulturní vyžití, každoročně se zde konají divadelní  a filmové festivaly a opomenout nemůžeme ani pěstitelskou výstavu Flora Olomouc.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN A STUDIO ZTRACENÁ 8 - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah