THERESIAN HOTEL & SPA - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

THERESIAN HOTEL se nachází přímo v centru Olomouce v blízkosti jedné z největších pamětihodností města - Terezské brány. Hotel nabízí 33 nadstandardně vybavených a prostorných pokojů, z toho 3 Junior Suites. Všechny pokoje jsou vybaveny plochými TV, minibarem, sejfem ve velikosti laptopu, Nespresso kávovarem a čajovým setem, klimatizací, telefonem a Wi-Fi připojením.

Theresian Hotel se nachází v samotném centru města, jen pár metrů od jedné z nejvýznamnějších historických památek - Terezské brány. Hotel poskytuje 33 nadstandardně vybavených pokojů, včetně 3 Junior Suites a pokojů pro osoby se sníženou pohyblivostí.

THERESIAN HOTEL & SPA ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou nasdstandardně vybaveny, včetně televize s plochou obrazovkou, klimatizací, minibarem, Nespresso kávovarem, čajovým setem, telefonem a wifi připojením zdarma. Junior suites pokoje jsou prostornější, s velkou koupelnou, kde naleznete kromě proskleného sprchového koutu také vanu s perličkovou koupelí. K dispozici Vám jsou župany, pantofle a kvalitní kosmetický set. V ceně pokoje

Recepce

Recepce je otevřena 24hodin denně včetně lobby baru, který nabízí také menší občerstvení.

Okolí hotelu a Olomouc

Hotel se nachází v samotném srdci Olomouce, v těsné blízkosti významných historických památek - Terezská brána, sloup Nejsvětější Trojice, Arcidécézní Muzeum a mnoho dalších.

Rezervovat ubytování v THERESIAN HOTEL & SPA - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

Ubytování Olomouc

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah