ŠINDLOVSKÁ KRČMA - Litvínovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Šindlovská krčma – restaurace, penzion a stodola se nachází v srdci obce Šindlovy Dvory, nedaleko Českých Budějovic. Jedná se o víceúčelový objekt, který je uzpůsoben přímo pro svatby, rodinné oslavy, firemní večírky i turistické zájezdy. Díky své poloze poskytuje pestrou nabídku volnočasových aktivit - pěší turistika, cykloturistika, výlety lodí.

V Šindlovské krčmě – penzionu se můžete ubytovat v jedno, dvou tří a čtyř lůžkových pokojích. Celková ubytovací kapacita je 38 lůžek situovaných do 20 pokojů, díky níž je penzion vhodný i pro skupinové pobyty či cyklistické zájezdy.

Šindlovská krčma – restaurace se pyšní kapacitou 100 míst. Interiér Šindlovské krčmy je rozdělen na dvě nekuřácké části – restauraci a salonek. Zvláštností je terasa s kapacitou 25 míst, která je vhodná pro letní večery a je z ní pěkný výhled na náves v Šindlových Dvorech. Součástí letní zahrádky je též nově zrekonstruované dětské hřiště. Klidnou atmosféru prostředí podtrhuje přilehlý Šindlovský rybník. Prostory Šindlovské krčmy jsou dobře členěné a nabízí příjemné posezení ve stylovém prostředí. Na své si zde přijdou milovníci výborného jídla, vyznavači dobře ošetřeného piva i kvalitního vína. Našimi prioritami jsou čerstvost, poctivost a kvalita.

Šindlovská krčma – stodola nabízí variabilní vnitřní i venkovní kryté prostory pro vaši svatební hostinu, rodinnou oslavu či firemní večírek. Interiér stylové stodoly pojme až 150 hostů a přilehlá krýtá terasa dalších 50 hostů. Stodola je multifunkčním prostorem s vlastním barem, kuchyní a velkým vnitřním krbem.

ŠINDLOVSKÁ KRČMA ubytování v pensionu

POKOJE

Penzion krčma: Dvoulůžkových pokojů 7× , Čtyřlůžkových (dvě ložnice) 1× , Třílůžkový2×

Stodola: Třílůžkový pokoj (koupelna s vanou) 1× , Dvoulůžkové pokoje (jeden koupelna s vanou) 2× , Jednolůžkových pokojů 7×

Gastronomie

Šindlovská krčma – stodola je multifunkčním prostorem určeným nejen pro svatby, rodinné oslavy, ale i pro podnikové večírky i školení a třídní srazy. S kapacitou vnitřních prostor o 150 místech a venkovních krytých prostor o 50 místech je výjimečným prostorem. Tím jí též dělá prostředí stylizované do venkovského rázu (strop z trámů, dřevěná vrata, výzdoba ze součástí starých venkovských povozů). Nechybí zde ani prostorný bar s výčepem.

Dominantou velkého prostoru stodoly je též vnitřní krb, který je možno využít jako kulisu k dokreslení atmosféry prostředí. V zimě je možno krbem též topit, v létě je stodola příjemným chladným místem.

Rezervovat ubytování v ŠINDLOVSKÁ KRČMA - Litvínovice

Nejbližší ubytování v Litvínovicích a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah