REKREAČNÍ A KONGRESOVÉ CENTRUM NOVÉ DVORY - České Budějovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o rekreačním zařízení

Popis ubytování

Rekreační a kongresové centrum Nové Dvory stojí uprostřed malebné jihočeské krajiny.

RKC Nové Dvory nabízí dvoulůžkové a čtyřlůžkové pokoje, z nichž dva jsou bezbariérové. Rodinný penzion v areálu RKC Nové Dvory je laděný do staročeského stylu, poskytuje 16 pokojů s celkovou kapacitou 38 lůžek. Rodinný penzion je součástí areálu 1. českobudějovického pivovaru Kněžínek. Návštěvníci jsou vítáni jak pro strávení delší rodinné dovolené, tak pro ubytování během vašich firemních akcí, večírků či služebních cest. Během svého pobytu nezapomeňte využít dalších služeb, které areál RKC Nové Dvory nabízí: - návštěva restaurace - exkurze minipivovaru Kněžínek - relaxace ve wellness s bazénem a saunou (infra sauna nebo finská sauna) - využitím venkovního sportovního kurtu - posilovna - bowling - komentovaná procházka přírodní rezervací Vrbenskými rybníky v bezprostřední blízkosti penzionu - pro firmy možnost využití kongresového centra.

REKREAČNÍ A KONGRESOVÉ CENTRUM NOVÉ DVORY ubytování v rekreačním zařízení

Všechny pokoje jsou luxusně vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, toaletou, LCD televizorem se satelitním příjmem, lednicí, bezpečnostním zámkovým kartovým systémem, WI-FI připojením ZDARMA.

Počet pokojů: 16
Skladba pokojů: dvoulůžkové pokoje: 13, čtyřlůžkové pokoje: 3
Celkový počet lůžek: 38
Další: bezbariérové pokoje: 2

Pobyt domácích mazlíčků je dovolen.

Recepce

Po-pá: 8:00 -18:00

So-Ne: 9:00 -18:00

Gastronomie

V komplexu RKC Nové Dvory naleznete hned dvě restaurace - Pivovarská restaurace a Selská restaurace, obě laděné do staročeského stylu. Dominantu celého objektu vytváří letní kuchyně, která je unikátní především svojí konstrukcí. Restaurace má svůj vlastní minipivovar, který je umístěn přímo do prostoru restaurace. V restauracích se čepuje pouze pivo z místního minipivovaru Kněžínek - světlá 11°, polotmavá 11°, medová 14° a speciály, které se vaří několikrát do roka - světlá 12°, tmavá 13° a pěšičná 16°. Na základě domluvy lze zajistit prohlídku minipivovaru.

Pivovarská restaurace

Do prostředí této restaurace je zasazen i samotný minipivovar, díky čemuž můžete pivo nejen ochutnat, ale především pozorovat vaření piva v přímém přenosu. Restaurace má dvě podlaží, v přízemí je místo pro 30 lidí, v 1. patře je místo pro 120 lidí a ve 2. patře naleznete bowling. K restauraci náleží pivovarská terasa s vlastním barem. Pivovarská restaurace má dvě kuchyně – jedna vnitřní a druhá venkovní- letní kuchyně, která tvoří dominantu celého areálu. V přízemí restaurace si v chladnějším období můžete vychutnat posezení u praskajícího krbu.

Selská restaurace

Restaurace se samostatným vchodem má taktéž svoji kuchyni, díky čemuž může být využívána nezávisle na pivovarské. Kapacita restaurace je 70 lidí. Díky své nezávislosti je ideálně koncipována pro pořádání akcí pro uzavřenou společnost. Velice oblíbená je pro pořádání svateb, firemních večírků či větších rodinných oslav. Selská restaurace také slouží pro penzion jako místo pro podávání snídaní.

Okolí rekreačního zařízení a České Budějovice

RKC Nové Dvory stojí uprostřed malebné jihočeské krajiny. Staročeské selské stavení se nachází na okraji přírodní rezervace Vrbenské rybníky, kde žije řada vzácných a ohrožených živočichů, rostlin a hub. Statek pochází z konce 19. Století. Díky ideální poloze tady můžete provozovat cykloturistiku, jízdu na koni nebo jen relaxovat v nedotčené přírodě. V blízkosti se nachází krásná města zajímavá především svojí historií - Český krumlov, Hluboká nad Vltavou.

Rezervovat ubytování v REKREAČNÍ A KONGRESOVÉ CENTRUM NOVÉ DVORY - České Budějovice

Nejbližší ubytování v Českých Budějovicích a okolí

Ubytování České Budějovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah