HOTEL JOHANKA - Loučná pod Klínovcem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Hotel Johanka se nachází pod severními svahy Klínovce. V této lokalitě je možné provozovat v zimě lyžařské sporty a v létě pěší nebo cykloturistiku.

Díky blízkosti německého Oberwiesenthalu je možno využít i bobovou dráhu, kabinovou lanovku, či navštívit termální lázně "Warmbad". V obci Měděnec je otevřena pro návštěvníky bývalá šachta na dobývání měděné rudy, v které je možno získat a nechat si opracovat vlastnotučně vykopaný polodrahokam. Krušné hory nabízí v dnešní době krásné přírodní scenérie báječné pěší procházky. Mužete houbařit, nebo se jen tak toulat. Pokoje v Hotelu Johanka jsou vybaveny WC a Sprchou. Kapacita ubytováníje 28 lůžek. 8 dvoulůžkových 1 třílůžkový a 2 čtyřlůžkové pokoje. Parkoviště pro 20 automobilů, garáž pro motocykly.

HOTEL JOHANKA ubytování v pensionu

Pokoje v Hotelu Johanka jsou vybaveny WC a Sprchou.

Recepce

Otevírací doba recepce od 8 - 22 hod.

Gastronomie

Disponujeme bohatým jídelním lístkem který jistě uspokojí všechny skupiny zákazníků. Vaříme i typicky česká jídla. Snídaně je podávána formou švédských stolů. V případě, že si vyberete ubytování s polopenzí začínáte vždy večeří, která se podává v 18h.

Okolí pensionu a Loučná pod Klínovcem

Hotel se nachází v Háji pod Klínovcem, pouhých 700m od Klínovce (1244m), sjezdovek a dalšího kulturního nebo sportovního vyžití. Díky blízkosti německého Oberwiesenthalu je možno využít i bobovou dráhu, kabinovou lanovku, či navštívit termální lázně "Warmbad". V obci Měděnec je otevřena pro návštěvníky bývalá šachta na dobývání měděné rudy, v které je možno získat a nechat si opracovat vlastnotučně vykopaný polodrahokam. Krušné hory nabízí v dnešní době krásné přírodní scenérie báječné pěší procházky. Mužete houbařit, nebo se jen tak toulat.

Rezervovat ubytování v HOTEL JOHANKA - Loučná pod Klínovcem

Nejbližší ubytování v Loučné pod Klínovcem a okolí

Ubytování Loučná pod Klínovcem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah