HORSKÝ HOTEL ARNICA - Vejprty

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Vítejte v našem horském hotelu rodinného typu, který se nachází v malebné vesničce Háj pod Klínovcem, a který zaručeně splní Vaše očekávání na ubytování v Krušných horách. Nabízíme Vám možnost ubytování ve dvou až pětilůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí a bezplatným připojením k internetu pomocí wifi. Celková kapacita hotelu je 48 lůžek. Rádi u nás přivítáme i Vaše ratolesti, na které se těšíme a jsme na ně připraveni (dětská postýlka, vysoká dětská židlička, dětský příbor). V případě nepříznivého počasí je v hotelu malý dětský koutek a společenské hry k zapůjčení (Člověče nezlob se, šachy, karty, pexeso, papíry a pastelky aj.). Každý host našeho hotelu může využít velký pozemek se vzrostlými stromy, volejbalové hřiště, dětské hřiště, upravenou plochu pro odpočinek na sluníčku, venkovní pingpongový stůl, ohniště pro táborák, udírnu s venkovním grilem nebo odpočinkovou zónu. K dispozici je zahradní restaurace, kde je, od jara do podzimu za příznivého počasí, podávána večeře připravována na venkovním grilu. Kdo si chce odpočinout, má u nás, na Arnice v Krušných horách, spoustu možností. Přijďte a přesvědčte se o tom sami!

Ubytování je ve dvou až pětilůžkových pokojích se sociálním zařízením, televizí a možností připojení k internetu. Na vyžádání Vám na pokoj před Vaším příjezdem připravíme dětskou postýlku s peřinkou a povlečením, v restauraci k Vašemu stolu připravíme dětskou vysokou židli a dětský příbor. Snídaně je podávána formou švédského stolu. Oběd dle jídelního a nápojového lístku. Večeře je tříchodová - polévka, hl. jídlo, moučník nebo ovoce.

HORSKÝ HOTEL ARNICA ubytování v hotelu

Horský hotel nabízí ubytování pro cca 48 osob ve 14- ti dvou až pětilůřkových pokojích. Ke standardnímu vybavení patří mimo jiné vlastní koupelna se sprchovým koutem, WC, televizo a možnost připojení k internetu.

Recepce

Otvírací doba recepce je každý den 08:00 - 22:00

Gastronomie

Hostům a návštěvníkům slouží restaurace s hořícím krbem, jídelna, dětský koutek a kuřácký salonek. V letních měsících je možno posedět na letní zahrádce s krbem, udírnou a otevřeným ohništěm. Za příznivého počasí grilujeme naše speciality.

Okolí hotelu a Vejprty

Krušné hory jsou přibližně 150 km dlouhé a 40 km široké a tvoří středohoří. Hřebenem hor prochází hranice mezi Českou republikou a Saskem. Nejvyšší vrcholky Hora Klínovec /1244/ a hora Fichtelberg /1214/. Své jméno získali Krušené hory díky místnímu dobývání rudy /v němčině Erzgebirge – Erz – ruda, které začalo společně s osídlováním ve 12, století. Dobývalo se stříbro, olovo, zinek, kobalt a železo. Těžba byla zastavena v 17. století. Po tomto období dochází k rozvoji dřevěných výrobků a hraček, sklářství. Pěší turistika a výlety Na obou stranách nedaleké státní hranice jsou výborně značené turistické stezky, které umožňují nekonečné procházky po horských hřebenech. Rodiny s dětmi ocení možnost projíždek historickými železnicemi na německé straně Krušných hor. Možnosti pro pěší turistiku: . hora Klínovec. rozhledna na Klínovci. město Chomutov s Eurosafari. projíždky na saních a skútru Blatno. úzkokolejný parní vlak. jízda vyhlídkovým vláčkem. lázně Karlovy Vary. lázně Jáchymov. Blatenský příkop. Boží Dar a rašeliniště Zajímavá místa v okolí hotelu Karlovy Vary Oberwiesenthal Klášterec Ostrov nad Ohří Lázně Jáchymov Měděnec Kadaň Had Loket Zámek Krásný Dvůr Vejprty – Galerie H Památky: Horní hrad Hasenštejn Střeliv – zřícenina gotického hradu Hrad Loket – gotický hrad Hrad Cheb-romatický hrad Hrad Hněvín-dominanta města Most Hrad Bečov-gotický hrad Kynžvart-zřícenina hradu Bazény a koupaliště Bohatá nabídka veškerých služeb cestovního ruchu činí z regionu vyhledávaný také jpro ty, kdo mají rádi odpočinek v bazénu či aquapaarcích Hotel Nástup Pro chvíle aktivního odpočinku můžete využít dva kilometry vzdálený hotel Nástup, kde je moderní relaxační krytý bazén s vodopádem a se saunou a soláriem Ve Vejprtech se nabízí možnost využití zábavného krytého bazénu Aquaforum svět vody a relaxace ve Františkových lázních poskytuje jedinečnou možnost odpočinku a uvolnění. Nechte se unášet neopakovatelným prostředím a načerpejte pohodu těla, mysli i duše na 1500 m 2 vodní plochy se třemi vnitřními a třsesmi venkovními bazény s vodními atrakcemi-tobogán a vodnií skluzavky, fit-studio FITFORUM, wellness a sauny a snach-barem a restaurací. Klášterec nad Ohří – velký Aquapark Wellness centra Krušnohoří je region, kde vyvěrají léčivé prameny a kde je možné pozorovat další zvláštní přírodní jevy. Lázeňská města s bohatou i současnou kulturou lákají každoročně statisíce návštěvníků Světoznámá lázeňská města během své bohaté historie hostila nejvýznamnější osobnosti z celého světa. Baleno-hotsel Boží Dar/výřivá koupel, biolampa, rašelina, perličková koupel, uhličitá koupel, suchá procedura CO2, masáž při migréně a bolesti lhlsavy, klasická masáž, podvodní masáž, lymfodrenáž, masáž plosky, maromaterapeutická masáž. Další možnosti navštívení jednotlivých lázeňských center – Aš, Bečov nad Teplou, Františkovy Lázně, Cheb, Karlovy Vary, Lázně Kynžvart, Loket, Mariánské Lázně

Rezervovat ubytování v HORSKÝ HOTEL ARNICA - Vejprty

Nejbližší ubytování ve Vejprtech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah