HORSKÝ APARTMÁN TEMARI 1 - Loučná pod Klínovcem

Více o apartmánu

Popis ubytování

Zcela nový horský apartmán s dispozicí 1+kk (32m²) se nachází v bezprostřední vzdálenosti Skiareálu Klínovec 350m k vleku) v soukromém uzavřeném areálu dokončeném v roce 2022. V obci Loučná naleznete rozšiřující se nabídku služeb a restaurací, lanové centrum, lyžařskou školu, půjčovnu lyži a snowboardů, stejně tak jako půjčovnu kol a koloběžek. V blízkosti je Boží Dar se svoji Ježíškovou cestou, Rašeliništěm, a na protější staně naleznete Oberwiesenthal s nabídkou vleků, bobové dráhy, jízdou v korunách stromů, aquariem a parním vlakem. Dále můžete prozkoumávat UNESCO Krušnohoří se štolami Johannes a Mauritius. Či vyzkoušet radonové lázně Jáchymov nebo si udělt výlet do Karlových Varů UNESCO Spa.

HORSKÝ APARTMÁN TEMARI 1 ubytování v apartmánu

Pronájem apartmánu pro 1 až 4 osoby v 1 ložnici. Apartmán má obývací pokoj s velkou postelí pro dvě osoby a rozkládací sedačku pro další dvě osoby, kuchyň s veškerým vybavením, myčkou, mikrovlnnou, TV s plochou obrazovkou a koupelnu se sprchou.

Gastronomie

Možnost objednání dovozu čerstvého pečiva a farmářského mléka v ranním rozvozu. Možnost objednání lokálních farmářských produtků na eshopu i v BIO kvalitě, dovoz do apartmánu.

Rezervovat ubytování v HORSKÝ APARTMÁN TEMARI 1 - Loučná pod Klínovcem

Nejbližší ubytování v Loučné pod Klínovcem a okolí

Ubytování Loučná pod Klínovcem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah