APARTMÁNY IVA - Loučná pod Klínovcem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Apartmány IVA nabízejí komfortní ubytování v jednom ze sedmi apartmánů na krásném místě v srdci Krušných hor, co by kamenem dohodil od Klínovce. Lze pronajmout celý objekt, anebo pouze jednotlivé apartmány.

Apartmány IVA nabízejí komfortní ubytování v jednom ze sedmi apartmánů na krásném místě v srdci Krušných hor, co by kamenem dohodil od Klínovce. Vhodný je pro skupiny až 26 lidí v případě pronájmu celého objektu, anebo pro menší skupiny, či rodiny. Všem hostům je k dispozici společenská místnost s kuchyňkou, krbem, velkoformátovou TV a dětským koutkem s hračkami. Pro potřeby školení, ale i rodinných oslav je k dispozici velká učebna s kapacitou cca 20 míst. Venku lze využívat malé dětské hřiště a prostornou pergolu s posezením a grilem. Lze si u nás rovněž zapůjčit Nordic Walking hole a jízdní kola z naší minipůjčovny.

APARTMÁNY IVA ubytování v aparthotelu

Všechny naše apartmány jsou kompletně zařízené a pro naše návštěvníky skýtají komfortní ubytování. Samozřejmostí jsou ručníky, toaletní papír, povlečení, prostředek na mytí nádobí apod. Free wi-fi připojení k internetu v celém objektu. Pro rodiny s dětmi jsou mimo základní vybavení k dispozici dětské postýlky, jídelní židličky, nočníky apod.

Recepce

Při Vašem pobytu Vás nebudeme rušit. Jsme však k dispozici 5 minut jízdy autem od Vás, kdykoliv je to zapotřebí. Příjezd je možný po dohodě kdykoliv po 14:00.

Okolí aparthotelu a Loučná pod Klínovcem

Apartmány IVA se nachází cca 1km od lanovek na Klínovci v klidné části obce Loučná pod Klínovcem/Háj.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY IVA - Loučná pod Klínovcem

Nejbližší ubytování v Loučné pod Klínovcem a okolí

Ubytování Loučná pod Klínovcem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah