APARTMÁN NERUDOVKA - Loučná pod Klínovcem

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Apartmán leží v nové zástavbě, která byla zkolaudována v prosinci 2020. Apartmán Nerudovka leží v Loučné pod Klínovcem ulice Loučná 115. Apartmán se nachází v druhém nadzemním patře.
Apartmán je o velikosti 2+kk. V předsíni je pro hosty k dispozici Finská sauna. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou s bidetovou sprškou, umyvadlem a pračkou. Apartmán má svoje vlastní vytápění, které se dá snadno regulovat. V ložnicí je manželská postel, rozkládací pohovka s plnohodnotnou matrací a plochá televize. Obývací pokoj disponuje plochou televizí, konferenčním stolkem a rozkládací pohovkou, která se může využít pro přespání. Součástí kuchyňské linky je jídelní stůl, myčka na nádobí, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, indukční deska, varná konvice na indukci, trouba, digestoř a kávovar Nespresso. Je zde veškeré vybavení pro přípravu pokrmů. V celém apartmánu je Wi-Fi zdarma.
K apartmánu je k dispozici sklep v 1. NP. Zde lze uskladnit kola či lyžařské vybavení. V letních měsících se dá využít i balkon, z kterého je výhled na hory (Oberwiesenthal).

Okolí apartmánu a Loučná pod Klínovcem

V zimním období má Apartmán Nerudovka výborné umístění. Lanová dráha B – CineStar Expres a Dámská sjezdovka je v dochozí vzdálenosti, cca 0,5 km. Dále: Skiareál Plešivec – 21,5 kmDůl Mauritius – 17,9 kmAreál Novako – 5,9 kmSkiareál Klínovec Neklid-4,4 kmSki Klínovec – 0,5 kmBoží dar – 5,7 kmAquacentrum Agricola – 13,4 kmV letním období Krušné hory nabízí možnost nekonečných procházek v krásné přírodě. Krušné hory si můžete projet také na kole. Můžete využít Trail Park Plešivec nebo Trail Park Klínovec.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN NERUDOVKA - Loučná pod Klínovcem

Nejbližší ubytování v Loučné pod Klínovcem a okolí

Ubytování Loučná pod Klínovcem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah