KLÍNOVEC APARTMÁNY - Loučná pod Klínovcem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o privatu

Popis ubytování

Klínovec apartmány nabízejí ubytování na Klínovci ve Ski areálu Klínovec - Oberwiesenthal.

Klínovec apartmány se nacházejí v srdci Krušných hor přímo u nástupu na sedačkovou lanovku Dámská vedoucí na vrchol Klínovec 1244 m. n. m. Nabízíme Vám pronájem moderních soukromých apartmánů vhodných jak pro rodinnou dovolenou, tak i pro partu přátel s možností celoročního vyžití. V zimě oceníte vzdálenost od sedačkové lanovky Dámská (50m), v létě pak klidné a čisté prostředí a překrásnou okolní přírodu.

KLÍNOVEC APARTMÁNY ubytování na privatu

K dispozici jsou 3 apartmány & . 34; Dámská& . 34; s kapacitou max. 6 osob. Každý apartmán má vlastní zařízenou kuchyňku s lednicí, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, dvouvařičem a myčkou. Součástí apartmánů je i vlastní koupelna se sprchou / vanou a WC. V některých apartmánech je k dispozici pračka. Dále jsou k pronájmu apartmány & . 34; U Cine Star& . 34; pro 2 a 5 osob. K dispozici je také 5 pokojů s celkovou kapacitou 23 lůžek. Dva pokoje jsou třílůžkové s jednou přistýlkou a 3 pokoje jsou třílůžkové se dvěmi přistýkami (možná i dětská postýlka). V každém pokoji naleznete televizi a vlastní sociální zařízení. Wifi připojení je zdarma v celém objektu.

Okolí privatu a Loučná pod Klínovcem

Areál nabízí více než 12km sjezdových tratí všech obtížností, pro děti do 6 let lyžování zdarma, dvě sjezdovky určeny jen pro děti. Najdete zde také půjčovnu sportovního vybavení, lyžařskou školu, několik restaurací, wellness se saunou a bazénem. Lokalita je vhodná též pro běžecké lyžování. V letních měsících je ideálním místem pro pěší turistiku, cykloturistiku, houbaření, romantické procházky, výlety do okolí Klínovce a Božího Daru, či blízkého Německa. Umožňuje Vám poznat celý Karlovarský a Chomutovský kraj.

Rezervovat ubytování v KLÍNOVEC APARTMÁNY - Loučná pod Klínovcem

Nejbližší ubytování v Loučné pod Klínovcem a okolí

Ubytování Loučná pod Klínovcem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah