KLÍNOVEC APARTMENTS - Loučná pod Klínovcem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Aparthotel v Loučné pod Klínovcem nabízí velmi příjemné ubytování.  

 

U nás naleznete absolutní klid a soukromí, ale také základní hotelové služby, jako je milý a školený personál, flexibilní čas ubytování, recepční a úklidové služby a spoustu dalšího, které u individuálních apartmánů nenajdete.

Náš aparthotel nabízí výhradně nově a moderně zařízené apartmány s plně vybavenou kuchyní. Do Vašeho příjezdu vše připravíme, abyste se zde cítili ihned jako doma. Apartmán bude perfektně uklizený, postele čistě povlečené, a vyprané ručníky zde naleznete rovněž.  

K dispozici Vám bude rovněž sklepní kóje pro pohodlné ubytování Vašich milovaných lyží, či Vašeho vytuněného kola.

K pronájmu apartmánu patří též vlastní parkovací stání. K některým apartmánům náleží venkovní místo pro jeden vůz na našem soukromém parkovišti přímo před budouvou. K těm ostatním patří dokonce parkovací místo v garáži, které je vyčleněno celé přízemí budovy. Stání pod střechou jistě ocení jak majitelé choulostivých vozů, tak ti, kdo k nám dorazí na motorce.

Kdybyste však potřebovali více místa na zaparkování čehokoliv, ani to není problém. Necelých 50m od Aparthotelu je ohromná parkovací plocha s nevyčerpatelným počtem parkovacích míst.

Budova má celkem 3 nadzemní patra o 8 apartmánech na každém patře. Na výběr tak máte ze dvou variant, pro menší počet lidí možná bude plně dostačovat 1+KK, zvolit však můžete i druhou variantu 2+KK.

V přízemí budovy je garáž s rozprodanými parkovacími místy pro majitele apartmánů, tudíž k dispozici i Vám.

Nejbližší sjezdovka je pouhých 300m.    

 

V budově není výtah! Proto volte prosím patro umístění apartmánů dle Vašich možností a schopností. Bezbariérový přístup je zajišťen pouze do 1. patra.  

KLÍNOVEC APARTMENTS ubytování v aparthotelu

Pokoje jsou skoro stejné, a přesto je každý úplně jiný. Nejde ani tak o to, jestli je pokoj jednopokojový, nebo dvoupokojový.

Spíše je to dáno tím, že každý apartmán vznikal individuálně  a rukou jiných tvůrců, proto u nás nenaleznete dva stejné pokoje.

Jedno však mají společné. Všechny mají obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, všechny mají svůj balkonek, a všechny jsou plně a nově vybaveny.    

Recepce

Ochotný personál na místě Vám bude plně k dispozici mezi 10:00 a 16:00. Stejně ochotně Vám však poradíme a pomůžeme i mimo tuto dobu. Nebojte se nás kontaktovat ne telefonních číslech, .

Gastronomie

Samozřejmě vždy je zde možnost, že co si sami uvaříte, to si také sami sníte. Ale čistě pro jistotu, zde je pár našich tipů, kam vyrazit za skvělým jídlem:)

Restaurant Faustův Dvůr v Horní Blatné – francouzská gastronomie

Restaurace Salaš Rýžovna kousek od Božího Daru – domácí masa a sýry

Lesní restaurant Jezírko v Jáchymově – moderní česká kuchyně Restaurace

Na Nebi na vrcholu Plešivce – nevšední gastronomický zážitek

Restaurace Anna v Loučné – poctivá domácí horská kuchyně a vynikající pivo Restaurant Apres – přímo pod sjezdovkou, drink po lyžování prodloužený až do večeře?

Okolí aparthotelu a Loučná pod Klínovcem

Loučná  pod  Klínovcem

První písemná zmínka o  vsi Wiesenthal (luční údolí) pochází z  roku 1431.   Ves byla založena pravděpodobně již ve  14.   století, o  tomto ranném období se  nám však žádné zprávy nedochovaly.

Onou první dochovanou zmínkou o  Loučné je listina, rozdělující perštejnské panství mezi Alše a  Viléma ze  Šumburku.   Podle této listiny Aleš dostal hrad Perštejn spolu se  14-ti vesnicemi, mezi nimiž byla i  "polovina Wisenthal".

Následující roky pro  ves nebyly příliš šťastné - husitské války se  na  ní znatelně  podepsaly, v  zápise z  roku 1449  je dokonce uváděná jako zpustlá.

Začátkem 16.   století zde však nastal rozvoj, spojený s  rozmachem hornictví.   Loučná  byla opět osídlena a  její význam rostl.

My však zaznamenali největší rozvoj a rozmach nyní, propojením sjezdovek Klínovec, Boží Dar a Oberwiesenthal! : -)

Rezervovat ubytování v KLÍNOVEC APARTMENTS - Loučná pod Klínovcem

Nejbližší ubytování v Loučné pod Klínovcem a okolí

Ubytování Loučná pod Klínovcem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah