HOTEL BEDŘIŠKA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel se nachází ve Špindlerově Mlýně, pouhých 8 - 10 min. chůze od centra města. Je situován v klidném prostředí rozlehlé zahrady s překrásným výhledem na vrcholky hor.

Všechny pokoje hotelu jsou situované do rozlehlé zahrady s překrásným výhledem. Hotel disponuje 11 pokoji na hlavní budově a 6-ti zahradními studii. V hotelové Depandanci vzdálené 50m od hlavní budovy se rovněž nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích, ve dvou apartmánech s balkonem a výhledem na lyžařský areál Sv. Petr. Hotel je vhodný pro rodinou rekreaci, ale i pro firemní setkání.

Součástí hotelové nabídky je využití tenisového kurtu, stolního tenisu, trampolíny či dětského hřiště. V blízkosti Hotelu je posilovna, kuželky, squash, tenis, solarium, masáže, tělocvična, krytý bazén atd.

HOTEL BEDŘIŠKA ubytování v hotelu

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení (WC a sprcha), fén. Televizor se satelitním rozvodem, telefon s přímou provolbou na státní linku, minibar a trezor. Pokoje jsou pokryty signálem Wi-Fi.

Recepce

8.30 - 21.00

Gastronomie

Hotelová restaurace Orange le Moon a je otevřena denně od 08.00 do 10.00 hod. na snídaně, poté od 12.00 do 22.00 hod.

Restaurace v depandanci hotelu U pečené kachničky je otevřena dle sezony od 17.00 do 22.00.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Sportovní a lyžařské areály Sv. Petr a Medvědín jsou od hotelu vzdáleny 10 min procházkové chůze nebo lze využít skibus, jehož zastávka se nachází u hotelu. V hotelové zahradě se nachází dětské hřiště s trampolínou.

Rezervovat ubytování v HOTEL BEDŘIŠKA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah