PENSION ALBA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion ALBA nabízí ubytování v několika moderně zařízených pokojích. V objektu se nachází i restaurace, a tak Vám kromě levného ubytování nabízíme i posezení a občerstvení ve stylově zařízené restauraci s terasou. Kromě toho nabízíme také trezor pro uložení Vašich cenností.

Penzion ALBA byl postaven a zprovozněn v roce 2001 v nejznámějším a zároveň nejatraktivnějším krkonošském středisku Špindlerův Mlýn. Svou ideální polohou, cca 10 min. chůze do centra města a zároveň v blízkém dosahu sjezdařských svahů a běžeckých tratí si získal věrné hosty přijíždějící až několikrát do roka.

Parkování je zajištěno přímo u penzionu zdarma nebo za 100, - Kč za den v garáži (předem objednané) objektu.

V celém areálu penzionu je volně přístupné WiFi připojění.

PENSION ALBA ubytování v pensionu

Vybavení pokojů: koupelna (sprcha, WC, umyvadlo), lednice, rychlovarná konvice + hrníčky na kávu nebo čaj, televize se satelitem, telefon s možností mezinárodní volby, ložní prádlo a ručníky, volně přústupné WiF v celém areálu.

Gastronomie

Penzion ALBA si zakládá na poskytování kvalitního ubytování se snídaní. Snídaně jsou podávány formou studeného bufetu.

Součástí penzionu je i stylová restaurace pro přibližně 40 hostů a v létě terasa pro 24 hostů. Zde můžete v čase od 17:00 do 23:00 posedět a vybrat si z menu české, ale i mezinárodní kuchyně s množstvím specialit vyhlášeného šéfkuchaře. Samozřejmostí je točené světlé i tmavé pivoz plzeňského pivovaru.

Okolí pensionu a Špindlerův Mlýn

Krkonoše a Špindlerův mlýn nabízí mnoho možností jak strávit volný čas nebo dovolenou, proto bychom Vás rádi pozvali na příjemné chvíle v této destinaci, aktivně strávené v krásné přírodě a penzionu s restaurací v klidné špindlerovské části Bedřichov.

Lyžování a snowboarding jsou zde možné na více jak 25 kilometrech sjezdařských tratích. Samozřejmě i běžkaři si zde příjdou na své. V letním období je penzion ALBA zvlášť oblíbenou destinací našich zákazníku pro činnosti jako jsou horská turistika, adrenalinové sporty, návštěvy přírodních rezervací nebo turistických cílů. V zimě se můžete kromě lyžování či snowboardinguvěnovat také plavání, tennisu či jiným sportům nebo navštívit aquapark, thajské masáže nebo noční diskotékové bary.

Rezervovat ubytování v PENSION ALBA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah