PENZION JOŠTOVKA - Jihlava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Čistota, diskrétnost a maximální spokojenost hostů jsou nároky, které na sebe, a tedy i na služby penzionu, klademe. Jsme perfekcionisté, což je pro nás mnohdy náročné, pro vás to ale znamená jediné: i při opakovaných návštěvách si můžete být jistí 100% pozorností, diskrétním zázemím a dokonalou čistotou.

- skvělá geografická poloha uprostřed České republiky- penzion je umístěn v historickém centru, 100 metrů od Masarykova náměstí- sídlíme v tiché, diskrétní ulici - skvěle se hodíme pro obchodní cesty- nákupní centrum Citypark, Zoo nebo historické katakomby jsou všude coby kamenem dohodil- zaplatíte u nás kartou- čtyřnohý miláček u nás není vítán- bezproblémové wifi připojení zdarma- parkovací voucher započítán do ceny pokoje- k snídani zdarma káva Nespresso- anglicky mluvící recepce- po předchozí dohodě mohou hosté přijet mimo dobu recepce, možné domluvit i pozdní příjezd

PENZION JOŠTOVKA ubytování v pensionu

- 8 pokojů- 3× jednolůžkový, 5× dvoulůžkový- celková kapacita 14 osob (přistýlka v jednolůžkovém pokoji) - jsme nekuřácký penzion

Okolí pensionu a Jihlava

V Jihlavě můžete navštívit mnoho památek, například Jihlavské podzemí, muzeum Vysočiny, jihlavská ZOO, Brána Matky Boží, park Gustava Mahlera, kostely.
V okolí Jihlavy se nachází tři města, která jsou zahrnuta do seznamu UNESCO - Telč, Třebíč a Žďár nad Sázavou.
V letním období je pro fanoušky golfu k dispozici golfové hřiště Golf Resort Telč, které je vzdáleno do 25 km od Jihlavy.
V zimním období navštívit několik lyžařských svahů. Jsou jimi například ski areál Šacberk (6,7 km od penzionu), lyžařský vlek Čeřínek (15 km) nebo ski areál Luka nad Jihlavou (10 km).

Rezervovat ubytování v PENZION JOŠTOVKA - Jihlava

Nejbližší ubytování v Jihlavě a okolí

Ubytování Jihlava


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah