HOTEL GUSTAV MAHLER - Jihlava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Gustav Mahler se nachází v centru města Jihlavy ve zrekonstruovaném areálu bývalého dominikánského kláštera. Hotel v areálu bývalého dominikánského kláštera ze 13. století.

Hotel disponuje ubytovací kapacitou 33 pokojů STANDARD a 2 APARTMÁ, pro hosty je k dispozici parkoviště s garážemi, sauna, fitness centrum, půjčovna kol, součástí hotelu je galerie výtvarného umění. Hotelová restaurace nabízí výběr z jídelního lístku, jehož součástí jsou i pokrmy zahrnuté do projektu Stezky dědictví - jídla navazující na lidovou tradici Vysočiny. Areál hotelu tvoří i rozsáhlé konferenční prostory pronajímané k pořádání kulturních, společenských a kongresových akcí. Je možné navštívit wellness (sauna, fitness), vypůjčit si kola v hotelové půjčovně kol či jen tak relaxovat v atriu, zahradě nebo parku obklopujícím část hotelu. Vzhledem k výborné poloze hotelu doporučujeme navštívit památky města Jihlavy - aktuální tipy obdržíte na recepci hotelu.

HOTEL GUSTAV MAHLER ubytování v hotelu

Vybavení: TV, telefon, koupelna (vana nebo sprchový kout) s WC, fén, připojení k internetu, na některých pokojích minibar.

Gastronomie

V restauraci se mimo běžné stravování konají slavnostní obědy či večeře, probíhá zde hromadné stravování turistických skupin, ale vždy je tady možné nalézt klid pro obchodní jednání.

Rezervovat ubytování v HOTEL GUSTAV MAHLER - Jihlava

Nejbližší ubytování v Jihlavě a okolí

Ubytování Jihlava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah