MAHLERŮV PENZION NA HRADBÁCH - Jihlava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný penzion v téměř 150 let nádherném starém domě dýchajícím historií, kde se v mládí pobýval slavný skladatel Gustav Mahler. Pyšníme se krásně vyzdobenými a zařízenými pokoji, rustikálním salonkem s kachlovými kamny.

Penzion má ideální a strategickou polohu v historickém centru Jihlavy, zároveň je dvě minuty pěší chůze od hlavního Masarykova náměstí, pět minut od ZOO a dvě minuty od nově otevřeného největšhího nákupního centra na Vysočině City parku Jihlava. Penzion prošel v letech 2002-2003 celkovou rekonstrukcí, aby byl 11. 05. 2004 slavnostně otevřen jako penzion. V interiérech je patrný rustikalný styl, najdete tu i klenby a krásné původní trámové stropy. Pokud jde o architektonické aspekty, tato stavba je velmi významná a unikátní, jako jediná se totiž nachází uvnitř hradebního parkánu, a to mezi jeho vnějšími a vnitřními hradbami. Nabízíme komfotní ubytování, výbornou restauraci, rustikální salonek, letní přírodní grilování na naší venkovní zahrádce, cateringové služby. Celoročně provozovanou službou je relaxační centrum, které disponuje velikou masážní whirpool vanou a infračervenou saunou, které vybízejí a lákají k odpočinku a načerpání nových sil. Cena za pronájem centra je 600, -Kč/hod. Jihlava je svou polohou v centru ČR a kvalitním připojením na infrastrukturu jedním z nejlépe situovaných měst.

MAHLERŮV PENZION NA HRADBÁCH ubytování v pensionu

Čeká na Vás komfortní a pohodlné ubytování v přátelské a útulné atmosféře našeho rodinného penzionu, jež je vhodný k odpočinku či víkendovému pobytu s milovanou polovičkou, rodinou či přáteli. Z důvodu členitosti objektů u nás nenajdete dva identické pokoje, každý z nich má svou jedinečnou atmosféru a styl. Vyberte si z široké nabídky typů pokojů ve dvou budovách navazujících na sebe, přičemž první objekt je v rustikálním stylu, druhému pak vévodí styl vysoce moderní. V ceně ubytování je bohatá vícechodová snídaně formou bufetu, bezplatné připojení k internetu, minibar, SAT, TV, přehrávač DVD. Kapacita penzionu je 40 míst a 10 přistýlek. Celková kapacita je 50 ubytovacích míst. Parkování je zajištěno zdarma před objektem nebo na nedalekém uzavřeném parkovišti.

Recepce

7,00 - 21,00, v případě potřeby hosta lze v dané termíny posunout

Gastronomie

V restauraci Mahlerova penzionu nabízíme kvalitní českou kuchyni z regionálních surovin. Na nápojovém lístku najdete limonády domácí výroby, na vinné kartě široký sortiment moravských stáčených i lahvových vín.

Okolí pensionu a Jihlava

V nedalekém okolí se nachází mnoho historických památek - památky UNESCO, cyklostezky, stezky pro pěší. Krásná Jihlavská ZOO je od objektu 5 min pěší chůze.

Rezervovat ubytování v MAHLERŮV PENZION NA HRADBÁCH - Jihlava

Nejbližší ubytování v Jihlavě a okolí

Ubytování Jihlava


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah