HOTEL MILENIUM - Jihlava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Milenium nabízí levné ubytování v centru Jihlavy na Vysočině. Nachází se v jednom z historických domů městského centra Jihlavy, který pochází z 15. století. Od náměstí je vzdálen cca 50m. , směrem k Horáckému divadlu. Tato poloha nabízí dobrou dostupnost do centra a tím i do celého města, umožňuje parkování na náměstí, střeženém kamerovým systémem městské policie.

Hotel disponuje jedenácti pokoji různých kategorií, pokoje mají vlastní sociální zařízení, televizi (na některých pokojích), připojení k internetu a telefon. V ceně pokoje je také snídaně. K dispozici je nově infrasaunu (nejen pro hotelové hosty). Součástí hotelu je restaurace s barem. Součástí hotelu Milenium je také salonek s kapacitou 15-20 osob, kde je možno pořádat nejrůznější oslavy, školení či pracovní jednání.

Upozornění na zavírací den! Hotel Milenium je každou neděli zcela uzavřen a to i včetně restaurace, v tento den není tedy možné nikoho ubytovat.

HOTEL MILENIUM ubytování v hotelu

V hotelu je k dispozici celkem 11 pokojů, z toho 2 jednolůžkové s možností přistýlky, 2 dvoulůžkové, s manželskými postelemi, pro handicapováné nabízíme pokoj s bezbariérovým přístupem. 6 třílůžkových pokojů, mezi nimiž je i nadstandardní pokoj s rohovou vanou, nebo pokoj se třemi oddělenými lůžky. Pro rodinny s dětmi nabízíme také jeden čtyřlůžkový pokoj.

Vybavení všech pokojů: sociální zařízení, telefon (spojení s recepcí), televize, rádiobudík, kabelový internet zdarma v každém pokoji. V prvním patře a restauraci je připojení Wi-fi.

Recepce

Recepce otevřena nepřetržitě.

Gastronomie

Součástí hotelu je restaurace s barem, která je otevřena ne jen pro hotelové hosty, ale samozřejmě pro všechny, kteří si chtějí vychutnat vynikající jídlo, výhodné polední menu a svůj oblíbený nápoj, a to vše v příjemném prostředí historického domu v centru Jihlavy.

Okolí hotelu a Jihlava

V blízkosti hotelu je možno navštívit katakomby a zoologickou zahradu.

Rezervovat ubytování v HOTEL MILENIUM - Jihlava

Nejbližší ubytování v Jihlavě a okolí

Ubytování Jihlava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah