BECHERPLATZ - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány se nácházejí ve středu města Karlovy Vary v historickém domě, ve kterém se přes 200 let vyráběl bylinný likér Becherovka.

Přestavbou bývalé 170 let staré továrny Becherovky vznikl v samém centru Karlových Varů jedinečný turistický prostor. Svým vzhledem navozuje atmosféru starobylého náměstí z 19. století, kde si můžete u dobré kávy odpočinout v kavárně Kaffee Magazin či nakoupit suvenýry, delikatesy i pivo KAREL IV. Z náměstí můžete sejít po dubových schodech rovnou do originální restaurace a Pivovaru Karel IV. Šéfkuchař dbá na to, aby převážná většina produktů byla z naší domácí výroby.
K dispozici jsou také dva moderní apartmány s celkovou kapacitou 10lůžek.
Apartmán 1 má dvě samostatné ložnice s vlastní koupelnou, obývací pokoj, jídelnu a kuchyni. Přístup je po schodišti nebo výtahem.
Apartmán 2 má dvě samostatné ložnice, dvě koupelny, obývací pokoj s kuchyní. Přístup je po schodišti nebo výtahem.

Recepce

Apartmány nemají recepci. Prosím o zavolání 1 hodinu před příjezdem na tel. číslo

Gastronomie

Tam, kde v několika posledních desetiletí zrála Becherovka, se dnes nachází restaurace a Pivovar Karel IV. V těchto prostorách byla využita velká část původního vybavení sklepů. Zde se můžete posadit na pohodlné židle, vyrobené ze dřeva starých sudů a ohřát se u topení, pro které byly využity nerezové rozvody Becherovky. Celá restaurace je chytrým využitím původních prostor působících, které působí, jako by byly vždy určené ke gastronomickým účelům.
V našem restaurantu Becherplatz Karel IV. naleznete každý všední den polední menu, ale i další jídla a to nejen z kuchařek našich babiček. Samozřejmostí je pak úplná nabídka piv Pivovaru Karla IV. , do kterého můžete nahlížet při posezení v restauraci.

Okolí apartmánu a Karlovy Vary

Apartmány se nachází v obchodním centru Karlových Varů, vedle pěší zóny s možností parkování přímo u budovy.

Rezervovat ubytování v BECHERPLATZ - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah