APARTMÁN NOSTALGIA - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Prostorný, klimatizovaný Apartmán Nostalgia pro čtyři osoby s možností 2 přistýlek, má vynikající výchozí pozici, je skvěle dostupný autem, veřejnou dopravou i vlakem. Nachází se v historickém rohovém domě v ulici Zeyerova, v centru Karlových Varů, na začátku pěší zóny. V blízkosti je několik kaváren a restaurací, ale i například vyhledávané museum Becher. Milovníci aktivního odpočinku mohou využít nedaleká golfová hřiště, tenisové kurty, aqua park.

Nabízíme Vám luxusní a komfortní ubytování v zámeckém stylu v prostorném apartmánu 3KK s balkonem o celkové ploše 85 m² ve třetím patře s výhledem. Apartmán Nostalgia má ideální polohu v centru Karlových Varů na začátku pěší zóny. Apartmán byl v říjnu 2013 kompletně zrekonstruován. Skládá se ze dvou ložnic, obývacího pokoje s elektrickým krbem, jídelny s kuchyňskou linkou, z luxusní koupelny s infra saunou a prostornou elegantní chodbou. Dominantou v bytě jsou podlahy z dřevěných olejovaných mozaikových parket. Exkluzivní kuchyňská linka je z bílého dubu s ručně dělanými vitrážovými skly, obklad a deska je z přírodní žuly. Ozdobné stropy, na stěnách jsou kvalitní vinylové tapety. V koupelně jsou luxusní a kvalitní španělské velkoformátové obklady a dlažby, unikátní, netradiční sprchový kout a koupelnový nábytek v retro stylu dovozen z Itálie, krásné mosazné baterie. Nábytek v apartmánu z masivního dřeva, který je stylově sladěn, ve světlých barvách. V obývacím pokoji je kožená luxusní sedačka, která se dá rozložit. Apartmán je vybaven klimatizací s venkovní jednotkou. V celém apartmánu je nízkoenergetické podlahové vytápění. V bytě je internet, satelitní systém s možností sledování několika družic i s programy v ruském a arabském jazyce.

APARTMÁN NOSTALGIA ubytování v apartmánu

Apartmán Nostalgia se skládá se ze dvou ložnic, obývacího pokoje s elektrickým krbem, jídelny s kuchyňskou linkou, z luxusní koupelny s infra saunou a prostornou elegantní chodbou. Dominantou v bytě jsou podlahy z dřevěných olejovaných mozaikových parket. Exkluzivní kuchyňská linka je z bílého dubu s ručně dělanými vitrážovými skly, obklad a deska je z přírodní žuly. Ozdobné stropy, na stěnách jsou kvalitní vinylové tapety. V koupelně jsou luxusní a kvalitní španělské velkoformátové obklady a dlažby, unikátní, netradiční sprchový kout a koupelnový nábytek v retro stylu dovozen z Itálie, krásné mosazné baterie. Nábytek v apartmánu z masivního dřeva, který je stylově sladěn, ve světlých barvách. V obývacím pokoji je kožená luxusní sedačka, která se dá rozložit. Apartmán je vybaven klimatizací s venkovní jednotkou. V celém apartmánu je nízkoenergetické podlahové vytápění. V bytě je internet, satelitní systém s možností sledování několika družic i s programy v ruském a arabském jazyce.

Gastronomie

Součástí apartmánu je plně vybavená kuchyně.

Okolí apartmánu a Karlovy Vary

Apartmán Nostalgia má vynikající výchozí pozici. Nachází se v historickém rohovém domě v ulici Zeyerova, v centru Karlových Varů, na začátku pěší zóny. V blízkosti je několik kaváren a restaurací, ale i například vyhledávané museum Becher. Milovníci aktivního odpočinku mohou využít nedaleká golfová hřiště, tenisové kurty, aqua park.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN NOSTALGIA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah