APARTMENT LUXURY NOSTALGIA - Karlovy Vary

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartment Luxury Nostalgia nabízí ubytování v Karlových Varech.

Apartment Luxury Nostalgia se nachází v Karlových Varech a poskytuje ubytování až pro 7 osob v nově zrekonstruovaném apartmánu v novo-rokokovém stylu. Parkovat lze na našem vyhrazeném stání před domem za poplatek 250, -noc (rezervace předem nutná). Wifi připojení k internetu. Apartmán je vhodný až pro 6 dospělých + miminko. Nově k dispozici hydromasážní vana

APARTMENT LUXURY NOSTALGIA ubytování v apartmánu

Apartmán je zařízen v novo-rokokovém stylu se zachováním stylových prvorepublikových prvků. Apartmán je vhodný až pro 6 dospělých + miminko. V ložnici s manželskou postelí a jednolůžkem je také krb, obývací část s pohovkou, koupelna s vanou, sprchou, pračkou, WC a saunou. Plně vybavená kuchyň - lednice, sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, v blízkosti apartmánu je bezpočet restaurací a kaváren, hosté mohou také využít vybavenou kuchyňku v apartmánu k vlastnímu vaření.

Okolí apartmánu a Karlovy Vary

Apartmán se nachází v centru moderního centra Karlových Varů, které nabízí širokou škálu restaurací, barů a obchodů nejen s místními produkty. V jeho bezprostřední blízkosti se nachází Vřídelní kolonáda, Muzeum Jana Bechera, Alžbětiny lázně či hotelu Thermal, který každoročně hostí Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary.

Rezervovat ubytování v APARTMENT LUXURY NOSTALGIA - Karlovy Vary

Nejbližší ubytování v Karlových Varech a okolí

Ubytování Karlovy Vary

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah