KURHOTEL BRUSSEL - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Kurhotel Brussel se nachází ve Františkových lázních a nabízí ubytování klientům hledají, kteří hledají kvalitu čtyřhvězdičkového lázeňského hotelu.

Kurhotel Brussel Františkovy lázně se nachází v blízkosti lázeňského centra Františkovy Lázně. Kapacita hotelu je 70 lůžek. Klientům hledajícím kvalitu čtyřhvězdičkového lázeňského hotelu nabízí ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, dvoulůžkových pokojích s balkonem a v apartmánech. V lázeňském hotelu je k dispozici léčba pohybového ústrojí, onemocnění srdce a krevního oběhu.

Pro účely klientů je k použití denní bar s restaurací otevřenou denně do 21:00 hod. Rautová snídaně je přístupna od 7:00 do 09:00 hod. Obědy a večeře jsou servírovány a klienti mají možnost výběru ze tří druhů jídel.
Veškeré klasické i nadstandardní procedury jsou klientům k dispozici dle doporučení lékaře, v současné době v nejmodernějším balneoprovozu ve Fr. Lázních, jehož součástí jsou tři druhy saun, bazén, solná jeskyně a terapeutická kryokomora.
Lázeňský hotel disponuje vlastním parkovištěm nebo klient má možnost zaparkovat své vozidlo na nedalekém hlídaném parkovišti.

KURHOTEL BRUSSEL ubytování v hotelu

Hotel nabízí ubytování v jednolůžkových, dvoulůžkových, dvoulůžkových pokojích s balkonem a v apartmánech.

Ke standartnímu vybavení pokoje patří chladnička, TV se satelitním příjmem programů, zabudovaný mini trezor, telefon a připojení na internet. Koupelny jsou vybaveny sprchovými kouty / vanami a samozřejmostí je fén.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

Součástí hotelu je vlastní restaurace. Pro účely klientů je k použití denní bar s restaurací otevřenou denně do 21:00 hod. Rautová snídaně je přístupna od 7:00 do 09:00 hod. Obědy a večeře jsou servírovány a klienti mají možnost výběru ze tří druhů jídel.

Okolí hotelu a Františkovy Lázně

Františkovy Lázně patří mezi největší a nejznámější lázně u nás. V centru města najdou hosté vše, co budou ke svému pobytu potřebovat. Hosté mohou navštívit aquapark Aquaforum (1,8 km od hotelu), nebo navštívit hrad Seeberg (5,8 km od hotelu).

Rezervovat ubytování v KURHOTEL BRUSSEL - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah