APARTMÁNY RELAX FRANTIŠKOVY LÁZNĚ

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány Relax nabízí ubytování ve Františkových Lázních, jen pár kroků od centra města v apartmánech s různým rozložením. Apartmány jsou plně vybavený kuchyňským koutem. V našich apartmánech Vám nic nebude scházet.

Penzion Relax se nachází nedaleko centra Frantičškových Lázní. V okolí penzionu se náchází pošta, obchody, restaurace a kavárny.

Celková kapacita pnezionu činí 22 lůžek z toho náš největší apartmán má sedm lůžek. K třípatrovém penzoinu patří menší zahrada s posezením a grilem.

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, kuchyňským koutem a TV.

APARTMÁNY RELAX FRANTIŠKOVY LÁZNĚ ubytování v apartmánu

V prvním patře se nachází samostatný aprtmán, který obsahuje 2 ložnice, jídelnu, kuchyň, obývací pokoj s TV a velikou koupelnou (vana a sprchový kout).

Ve všech místnostech se nachází balkón.

V druhém patře se nachází dvoulůžkový apartmmán s kuchyňkou včetně balkonu a sociálním zařízením (koupelna).

Také se zde nachází náš nejměnší aprtmán s jedním lůžkem včetně balkonu, kuchyňským koutem a sociálním zařízením (koupelna).

Třetí aprtmán na tomto patře je čtyřlůžkový o dvou ložnicích s kuchyńským koutem, balkonem a sociálním zařízením (koupelna).

Třetí patro nabízí dva čtyřlůžkové apartmány o dvou ložnicíh bez balkonu, ale s kuchyní a vlatním sociálním zařízením (koupelna).

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY RELAX FRANTIŠKOVY LÁZNĚ

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah