SPA & KURHOTEL HARVEY - Františkovy Lázně

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Nově otevřený čtyřhvězdičkový Hotel Harvey představuje ideální volbu pro Váš lázeňský či relaxační pobyt ve Františkových Lázních. Nabízí totiž nejen kompletně vybavené balneo provozy a lékařský dohled 24 hodin denně, ale také zázemí pro příjemné wellness a relax pobyty pro regeneraci Vašeho těla a mysli.

Hotel Harvey leží na samém okraji lázeňské zóny, v klidném a tichém prostředí u centrálního lesoparku, přitom jen pár kroků od lázeňského centra Františkových Lázní. V decentním prostředí citlivě zrekonstruované neoklasické budovy na Vás čeká prvotřídní servis čtyřhvězdičkového hotelu, bohatý výběr spa a wellness programů pod vedením profesionálních terapeutů a lékařů i gastronomické zážitky.

Hotel svým hostům nabízí 107 luxusně zařízených pokojů. Všechny jsou vybaveny Wi-Fi připojením k internetu, SAT TV, minibarem, trezorem, setem na přípravu čaje a kávy, žehlícím setem a IDD telefonem. Samozřejmostí je koupelna s vanou nebo sprchou a fénem.

SPA & KURHOTEL HARVEY ubytování v hotelu

Pokoje typu standard jsou vybaveny Wi-Fi připojením k internetu, SAT TV, minibarem, trezorem, setem na přípravu čaje a kávy, žehlícím setem a IDD telefonem. Samozřejmostí je koupelna s vanou nebo sprchou a fénem.

Pokoje typu Superior mají vlastní elegantní balkon a odpočinkovou zonu vybavenou sofa a stolkem.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

V příjemném prostředí naší plně klimatizované restaurace si můžete pochutnat na specialitách domácí, lokální i mezinárodní kuchyně. Kapacita restaurace je 150 hostů.
V letních měsících je k dispozici také letní terasa s příjemným výhledem do parkové zeleně. Vhotelu se také nachází bar a wellness bar.

Okolí hotelu a Františkovy Lázně

Světově proslulé lázeňské město Františkovy Lázně si Vás získají svou neopakovatelnou atmosférou. Malebná architektura, upravené parky a kolonády, 22 minerálních pramenů, stejně tak jako široká nabídka kulturních a sportovních příležitostí, jsou zárukou toho, že si ve Františkových Lázních vychutnáte každý okamžik.

Františkovy Lázně a jejich blízké okolí nabízí vynikající podmínky pro milovníky golfu. V samotném městě či jeho blízkém okolí se nachází řada golfových rezortů. Mezi nejznámější z nich patří Golf Resort Františkovy Lázně - Hazlov s 18 jamkovým hřištěm, Golf Club Kynžvart, Golf Club Luby, Golf Club Sokolov či Golf Club Stifland.

Rezervovat ubytování v SPA & KURHOTEL HARVEY - Františkovy Lázně

Nejbližší ubytování ve Františkových Lázních a okolí

Ubytování Františkovy Lázně

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah