NAD KRÁLOVNOU HOTEL & RESTAURANT - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (828)
  • >>> Zbraslav (2)
  • >>> NAD KRÁLOVNOU HOTEL & RESTAURANT - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Nový, stylový Hotel Nad Královnou *** nabízí ubytování na okraji Prahy ve Zbraslavi s celkovou kapacitou 60 osob. Pokoje ve vysokém standardu, WFII a parkování zdarma.

Nový, stylový Hotel Nad Královnou *** se nachází na okraji Prahy ve Zbraslavi. Od centra Prahy je vzdálen ca 15 - 20 minut.

Hotel je umístěn v nejklidnější části Zbraslavi, nedaleko lesoparku Borovičky a je vhodný pro všechny ty, kteří preferují klid a soukromí.

Hotel Nad Královnou *** poskytuje ubytování v 22 pokojích pro 2, 3 a 4 osoby s možností přistýlky s celkovou kapacitou 60 osob. Všechny pokoje jsou provedeny ve vysokém standardu a mají vlastní koupelnu se sprchou či vanou, toaletu, LCD TV, přístup k internetu.

V hotelu se nachází stylová restaurace s pivnicí, kde nám bude potěšením, servírovat Vám výbornou, českou či italskou kuchyní. V případě hezkého počasí máme otevřené dvě letní zahrádky. V hotelu jsou oddělené nekuřácké a kuřácké prostory. Pro organizování společenských akcí, firemních školení či seminářů je pak vhodný oddělený salonek.

Pro Vaše malé ratolesti je v hotelu malý dětský koutek a u jedné z letních zahrádek také malé dětské hřiště.

Samozřejmostí je také bezplatné parkoviště pro osobní auta a autobus.

NAD KRÁLOVNOU HOTEL & RESTAURANT ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou provedeny ve vysokém standardu a mají vlastní koupelnu se sprchou či vanou, toaletu, LCD TV, přístup k internetu.

Recepce

7:00 - 24:00

Gastronomie

V hotelu se nachází stylová restaurace a pivnice s celkovou kapacitou 120 osob, kde nám bude potěšením, servírovat Vám výbornou, českou či italskou kuchyní. V případě hezkého počasí máme otevřené dvě letní zahrádky. V restauraci jsou oddělené nekuřácké a kuřácké prostory. Pro organizování společenských akcí, oslav, firemních školení či seminářů je pak vhodný oddělený salonek s kapacitou 30 osob.

Okolí hotelu a Praha

Hotel Nad Královnou *** se nachází na okraji Prahy ve Zbraslavi. Od centra Prahy je vzdálen ca 15 - 20 minut autem nebo veřejnou dopravou.

Městská část Praha - Zbraslav se rozkládá na soutoku Vltavy a Berounky na jižním okraji Prahy. Než byla roku 1974 připojena k hl. m. Praze, byla samostatným městem – Zbraslaví nad Vltavou. Po připojení byla součástí Prahy 5, dnes je samostatnou městskou částí.

Mimo auta též pomocí MHD ze Smíchovského nádraží, vlakem po trati Praha - Vrané nad Vltavou nebo na kole po cyklostezce Modřany - Zbraslav.

Ve Zbraslavi a jejím okolí, najdete mnoho možností na výlet, ať už pěšky či na kole. Jen namátkou lze zmínit lesopark Borovičky, keltské Oppidum Závist, vysílač Cukrák či nespočet možností projížděk na kole podél řek Vltavy nebo Berounky.

Rezervovat ubytování v NAD KRÁLOVNOU HOTEL & RESTAURANT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah