APARTMENT LAHOVICE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmán Lahovice nabízí prostorné a pohodlné ubytování pouhých 15 minut od rušného centra Prahy až pro 10 osob.

Apartmán Lahovice je nově zrekonstruovaný apartmán nacházející se pouhých 15 min od rušného centra Prahy a nabízíme Vám prostorné a pohodlné ubytování až pro 10 lidí. V Apartmánu najdete kuchyň se sporákem a myčkou, jídelní část, obývací pokoj, k jehož vybavení patří i TV s plochou obrazovkou a prostornou koupelnu se sprchovým koutem i vanou.

Hosté mohou využít venkovního altánu s posezením a grilem, a také soukromé bezplatné parkoviště, abyste měli své auto vždy pod dohledem a v bezpečí.

bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi zdarma je samozřejmostí.

APARTMENT LAHOVICE ubytování v apartmánu

Apartmán disponuje třemi ložnicemi, kde každá disponuje manželskou postelí. Zelený pokoj má navíc k dispozici dvě rozkládací křesla jako přistýlky. V obývacím pokoji je poté možnost rozložení pohovky, která po rozložení poslouží jako přistýlka pro další dvě osoby.

Okolí apartmánu a Praha

Okolí Apartmánu je skvělou volbou pro hosty, které zajímají: sport, romantika, jídlo a samozřejmě památky. Hosté si tu mohou v okolí zahrát tenis, či se věnovat golfu, cyklistice, jízdě na koni nebo jiným aktivitám. Co se romantiky týče, procházka po břehu Vltavy ve večerních hodinách je ve dvou velice atraktivní a za zmínku určitě stojí i zdejší restaurace. Vybrat si můžete mezi českou klasikou, mexickou Barabiznou (DOPORUČUJEME), nebo také steakhousem, či pizzou až za Vámi na Apartmán. A k nejoblíbenějším památkám zde samozřejmě patří samotné historické centrum Prahy, které Vás okouzlí především Václavským náměstím, Staroměstským náměstím s Orlojem, Karlovým mostem a Pražským hradem!

Rezervovat ubytování v APARTMENT LAHOVICE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah