DARWIN HOTEL RESTAURANT - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (824)
  • >>> Zbraslav (2)
  • >>> DARWIN HOTEL RESTAURANT - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Nový plně nekuřácký Hotel Restaurant Darwin se nachází v nejjižnější části Prahy, na malebné Zbraslavi, pouhých 20 minut od historického centra Prahy a necelých 20 minut od ruzyňského letiště. Je unikátním místem se zázemím 4* hotelu, restaurace a knihkupectvím. Disponuje 14 dekorovými pokoji. Každý pokoj nabízí rozdílné dekorování, čímž získává zcela záměrně jinou atmosféru.
Velká restaurace - ka

pacita 70 míst, venkovní restaurace s kapacitou 50 míst, malá restaurace s kapacitou 30 míst
Centrum města je vzdáleno pouhých 15 minut na Smíchovské nádraží (metro trasa B) přímými linkami s intervalem do 10 minut.
Do 20 minut se pohodlně dostanete na letiště Václava Havla.

Hotel Darwin je unikátní zcela nový 4* hotel. Naleznete nás v malebném městečku Praha 5 Zbraslav na levém břehu řeky Vltavy, na jižním okraji Prahy směrem na Slapy nebo Strakonice a České Budějovice.
Hotel
čtyřhvězdičkový hotel disponuje 14 pokoji. Každý pokoj nabízí rozdílné dekorování, čímž získává zcela záměrně jinou atmosféru.

Restaurace Darwin
disponuje dvěma restauracemi a zahrádkou ve vnitřním atriu hotelu s kapacitou 50 míst. Hlavní restaurace má kapacitu 70 míst. Pro pořádání uzavřených akcí, meetingů, oslav lze ideálně využít menší restauraci s kapacitou 30 míst k sezení.
Svatby
svatební den je nezapomenutelným zážitkem nejen pro nevěstu a ženicha, ale také pro ty nejbližší. Právě pro tuto příležitost je Darwin jak stvořený. Vzít se pod stoletým jasanem na nádvoří, ubytovat všechny pod jednou střechou, mít hostinu ve velkém prostoru dekorové restaurace až pro 70 osob a k tomu Vám zpříjemní den Vaše oblíbená kapela, je opravdu tím pravým a silným zážitkem.
Váš svatební den nechte prostě na nás.
Knihkupectví
naše unikátní knihkupectví bude sloužit zejména zákazníkům hotelu a restaurace. Knihu si můžete nejenom zakoupit, ale i vypůjčit. Budete-li mít čas a chuť můžete se s takovou knihou pohodlně usadit do houpací lavice pod stoletým jasanem na zahradě nebo v restauraci a celou si ji přečíst.

Recepce

Otvírací doba: Po - Pa 08:00 - 18:00

Otvírací doba: So - Ne 11:00 - 18:00

Okolí hotelu a Praha

Centrum města je vzdáleno pouhých 15 minut na Smíchovské nádraží (metro trasa B) přímými linkami s intervalem do 10 minut.
Do 20 minut se pohodlně dostanete na letiště Václava Havla.
Nejnavšťěvovanější místa okolí:
Hrad Karlštejn -
Prague city golf klub Zbraslav - />Zámek Dobříš -
Černé divadlo Jiřího Srnce - />Keltské Opidum Závist - />In-Line stezka / cyklostezka napříč Prahou
Koněpruské jeskyně - />Letiště Václava Havla - www. prg. aero/cs
Vyhlídkové lety Točná - />Lomy Amerika - />Veteran car club Zbraslav -

Rezervovat ubytování v DARWIN HOTEL RESTAURANT - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah