UNIHOTEL LIBEREC

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Unihotel Librec nabízí příjemné a cenově dostupné ubytování v centru Liberce ve dvou a třílůžkových pokojích, vhodné pro krátkodobé i dlouhodobé pobyty, pracovní cesty, rodiny s dětmi, individuální turisty, sportovní kluby...

Unihotel nabízí příjemné a cenově dostupné ubytování v centru Liberce ve dvou a třílůžkových pokojích, vhodné pro krátkodobé i dlouhodobé pobyty, pracovní cesty, rodiny s dětmi, individuální turisty, sportovní kluby a další. Vítáni jsou i cyklisté s koly a hosté s domácími mazlíčky. Část pokojů je bezbariérová a tedy vhodná pro tělesně postižené hosty. Hotel se nachází v prvních dvou patrech budovy Technické univerzity, přímo v srdci města. V prvním patře jsou základní dvoulůžkové pokoje Economy a buňky - dva dvoulůžkové pokoje spojené chodbičkou se společným sociálním zařízením. Ve druhém patře jsou zrenovované dvou a třílůžkové pokoje Standard s TV a zrekonstruovanými koupelnami. Prostory celé budovy jsou nekuřácké.

Recepce

6:00 - 23:00

Gastronomie

Pondělí - pátek je v přízemí budovy otevřen bufet (7-14:30 hod) - možnost zajištění snídaně, v blízkosti hotelu je několik restaurací různých kategorií. Pro vétší skupiny je možné zajistit celodenní stravování v menze TUL, která je přímo v budově.

Rezervovat ubytování v UNIHOTEL LIBEREC

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah