APARTMENT MILENIUM - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Náš penzion nabízí ubytování v klidné části samotného centra města Liberce. Přijeďte na romantický víkend nebo dovolenou s dětmi, poznejte krásu Liberce a jeho okolí, s ubytováním od nás za skvělé ceny. K tramvajové zastávce je to od našeho penzionu 2 minuty pěšky a k Liberecké radnici, což je samotné centrum Liberce 5 minut chůze. Ubytování je vhodné pro zaměstnance (obchodní zástupce), ale zejména pro rodiny s dětmi. Apartmány jsou řešeny jako komfortní byty, které jsou vybaveny vším potřebným. V přízemí penzionu je navíc denně od 11:00 do 23:00 hodin otevřena restaurace Pizza Kaffe Milenium s dětským koutkem. Restaurace doplňuje možnost ubytování o příjemné posezení, kde se děti vydovádí v dětském koutku a rodiče odpočinou.

APARTMENT MILENIUM ubytování v apartmánu

Apartmány jsou řešeny jako komfortní byty, které jsou vybaveny vším potřebným. Plně vybavenou kuchyní, televizí a připojením k internetu. Celý penzion je nekuřácký. Každý apartmán má samostatný vchod, samozřejmostí je koupelna se sprchovým koutem a WC. Kapacita penzionu je 16 lůžek. Navíc Vám garantujeme jednu z nejnižších cen v poměru ke kvalitě ubytování v Liberci.

Gastronomie

Od června 2000 je pro Vás otevřena stylová restaurace Pizza Kaffe Milenium, která se nachází nedaleko centra v Liberci. Nabízí klidné posezení v příjemném prostředí se širokým výběrem pizz, poledního menu a různých variací salátů, těstovin, steaků a dezertů. Rádi Vás pohostíme tím nejlepším moravským, ale i italským vínem a nebo plzeňským pivem. Můžete se osvěžit Mojitem nebo možná jen ochuceným koktejlem. Pokud Vás zaujala naše nabídka, budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Rezervovat ubytování v APARTMENT MILENIUM - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah