GOLDEN KEY APARTMENTS - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Golden Key apartments nabízí ubytování v nově zrekonstruovaných apartmánech v centru Liberce s vlastním stravováním a Wi-Fi zdarma.

Golden Key apartments nabízí ubytování v nově zrekonstruovaných apartmánech a studiích v centru Liberce s vlastním stravováním a Wi-Fi zdarma.

Apartmány se nacházejí v činžovním domě z roku 1896 v historickém centru města Liberce vzdálené pouhých 200 m od Liberecké radnice, v okolí najdete velké množství restaurací a obchodů. Díky výborné poloze se velmi snadno a rychle dostanete k zajímavostem Liberce. Dům stojí na hlavní tramvajové lince vedoucí z areálu Ještěd až do ZOO v Lidových sadech.

GOLDEN KEY APARTMENTS ubytování v apartmánu

Všechny naše apartmány a studia jsou moderně a vkusně zařízena tak, abyste se u nás cítili jako doma. Je Vám k dispozici obývací pokoj, plně vybavená kuchyňská linka, ložnice, koupelny mají sprchové kouty, oddělené WC. V některých apartmánech je k dispozici myčka nádobí. Na požádání připravíme hrací koutek pro vaše nejmenší.

Recepce

V ubytovacím zařízení není recepce, proto prosím volejte

Gastronomie

Možnost vlastního stravování, nebo v mnoha restauracích v okolí.

Okolí apartmánu a Liberec

Apartmány se nacházejí v samém centru Liberce. Díky výborné poloze se velmi snadno a rychle dostanete k zajímavostem Liberce jako je jedna z nejstarších ZOO v České republice, botanická zahrada. Výborným místem pro rodinné odpoledne je Dynopark vzdálený pouhých 200 m od apartmánů, velmi oblíbeným místem je městský bazén a Centrum Babylon s IQparkem, IQlandií, zábavním parkem, aquaparkem. V zimním období můžete navštívit lyžarská střediska Skiareál Ještěd, Javorník.

Rezervovat ubytování v GOLDEN KEY APARTMENTS - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah