HOTEL ART NOUVEAU PRAHA - Liberec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Renovovaný hotel Praha vybudovaný roku 1905 v jedinečném secesním stylu najdete v historickém centru krajského města Liberce.

Nabízíme ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s celkovou kapacitou 55 míst. Všechny pokoje jsou na úrovni 3* - vybavené TV + SAT, telefon, WIFI a vlastním sociálním zařízením.
Hotel Praha poskytuje služby při pořádání společenských akcí a slavností, zajišťuje celoročně v Liberci a na okolních horách provozování turistických a sportovních aktivit. Hosté mohou využít kavárnu, cukrárnu a snídaňovou restauraci.
K nejvýznačnějším hostům po roce 1989 se řadí pan Václav Havel, pan Václav Klaus a řada umělců a význačných osobností kulturního i obchodního světa.

HOTEL ART NOUVEAU PRAHA ubytování v hotelu

Celková kapacita je 55 lůžek. 18 dvojlůžkových pokojů, z toho tři pokoje s možností přistýlky, 4 jednolůžkové pokoje, 1 třílůžkový pokoj, 3 apartmány pro 2 osoby, 3 Junior suite pro 2 osoby. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, TV/SAT, Wifi a telefonem s přímou volbou.

Recepce

non stop

Gastronomie

Kavárna v přízemí nabízí příjemné posezení, v 1. patře se nachází snídaňová restaurace.

Okolí hotelu a Liberec

Město Liberec nabízí širokou škálu sportovního i kulturního vyžití. Navštivte muzeum, divadlo, radnici. Pěknou procházkou nedaleko od centra se dostanete do ZOO, Botanické zahrady. Na Ještěd tramvají a lanovkou, nebo pěší túrou.

Rezervovat ubytování v HOTEL ART NOUVEAU PRAHA - Liberec

Nejbližší ubytování v Liberci a okolí

Ubytování Liberec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah