HOTEL TIFANNYS - Beroun

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Beroun Golf Club se nachází v Berouně a je obklopen vlastním golfovým hřištěm. Tento elegantní hotel má restauraci podávající české speciality i mezinárodní kuchyni s korejskou specialitou včele - tzv. Bibimbap. Konferenční prostory vhodné pro firemní i společenské akce, wellness, fitness centrum a venkovní bazén (nevyhřívaný). Resort se nachází v Berouně, zhruba třicet kilometrů od Prahy. Okolí nabízí nespočet aktivit. Ke každému pobytu získáte neomezený vstup do wellness centra, které je součástí hotelu a parkování zdarma. Ve všech prostorách hotelu je k dispozici Wi-Fi zdarma. Golfisté mohou využít speciální cenu green fee.

Hotel Beroun Golf Club se nachází v Berouně a je obklopen vlastním golfovým hřištěm. Tento elegantní hotel má restauraci podávající české speciality i mezinárodní kuchyni s korejskou specialitou včele - tzv. Bibimbap. Ke každému pobytu získáte neomezený vstup do wellness centra, které je součástí hotelu a parkování zdarma. Ve všech prostorách hotelu je k dispozici Wi-Fi zdarma.

Elegantně zařízené pokoje mají koupelnu s vanou, ledničku, TV, rychlovarnou konvici s kávou a čajem a trezorem. Některé pokoje mají balkon. Apartmán č. 11 disponuje dvěma pokoji, sprchovým koutem, kuchyňkou s obývacím pokojem a nachází se v přilehlé budově naproti recepci.

Služby zdarma pro ubytované hosty:

Neomezené WiFi připojení k internetu, parkování na vyhrazeném parkovišti přímo před budovou hotelu, snídaně v naší golfové restauraci, vstup do wellness centra se saunou, vířivkou a relaxační zónou, kde si můžete odpočinout. Fitness, venkovní nevyhřívaný bazén (v letních měsících).

Důležité upozornění: v hotelu je možné ubytovat děti až od 6 let. Není dovoleno ubytovat domácí mazlíčky.

HOTEL TIFANNYS ubytování v hotelu

K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje, které jsou umístěny ve druhém a třetím patře hlavní budovy a je z nich nezapomenutelný výhled na golfové hřiště, královské město Beroun a brdské lesy. Hotel také nabízí ubytování v apartmánu v přilehlé budově, který disponuje se dvěma ložnicemi, kuchyňským koutem, obývacím prostorem a stylovou koupelnou se sprchou.

Vybavení všech pokojů v hlavní budově: koupelna s vanou, TV, telefon, vysoušeč vlasů, rychlovarná konvice s čajem a kávou, trezor. Některé pokoje mají venkovní terasu a mají možnost přistýlky (na vyžádání za příplatek).

Pokoje Deluxe s vířivkou - vybavení je stejné, jako v ostatních pokojích, k těmto pokojům náleží velká terasa, na které je umístěna privátní vířivka. ! ! Vířivky jsou v provozu pouze od 1. 4. do 31. 10. 2024! !

Pokoje jsou nekuřácké, v celém areálu je zákaz kouření ve všech vnitřních prostorech. Pokoj je pro Vás připraven od 14:00 (viz otvírací doba recepce), pro pozdější příjezd kontaktujte, prosím recepci (tel. nebo).

Dovolujeme si Vás upozornit, že klimatizace funguje od 1. 7. do 31. 8. 2024, pokud denní teploty jsou vyšší než 22 stupňů. Děkujeme za pochopení.

  • Recepce

    Aktuální doba recepce DUBEN 2024: PO - NE 7:30 - 19:00

    Aktuální doba recepce, rezervace na tel. č. , nebo na email: />

    Gastronomie

    Luxusní restaurant Beroun Golf CLub je situován v klubovém domě berounského golfového clubu, kde se nachází i hotel Beroun Golf Club. Ať už to bude snídaně, odpolední posezení u čaje nebo večeře, postaráme se o všechny detaily související s Vaší spokojeností. Otevírací doba restaurace je pondělí - neděle 7:30 do 20:00. Snídaně se podává od 7:30 do 10:00 hodin formou výběru ze snídaňového menu nebo snídaňového bufetu dle obsazenosti hotelu.

    Okolí hotelu a Beroun

    Hotel Beroun Golf Club se nachází v Berouně v těsné blízkosti křivoklátských lesů, ale zároveň pouhých 20 minut od letiště či centra hlavního města Prahy. Město Beroun leží na březích Berounky a je oblíbené mezi vodáky i turisty. Zajímavosti města Beroun: Rozhledna Městská hora, naučná stezka a cyklostezka Po stopách českých králů, vodní ráj Tipsport laguna Beroun, Koněpruské jeskyně, městské medvědárium, muzeum Českého krasu Beroun, Berounská Čertovka. Tipy na volný čas: in-line dráha, skatepark, výlety na kole, pěší turistika, naučné stezky v okolí města Beroun: Rozhledna Děd u Berouna, horolezecký park v lomu Alkazar, hrad Točník, hrad Karlštejn, zámek Nižbor, Svatý Jan pod skalou.

    Cyklostezky: Po stopách českých králů, Tetínská vyhlídka, Karlštejnská trasa, Chrustenická trasa, Nenačovická trasa, Nižborská trasa, Hudlická trasa, Zdická trasa, Skryjská trasa.


    Nejbližší ubytování v Berouně a okolí

    Ubytování Beroun


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah