PENSION PRIMUS® - Beroun

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Ubytování v rodinném pensionu v klidném části Berouna s výhledem na město.

Nekuřácký rodinný Pension Primus**** se nachází ve vilové čtvrti turisticky atraktivního města Berouna, 19km od Prahy po dálnici D5 směrem na Plzeň, sjezd z dálnice EXIT 14.

Pension funguje od roku 1991. Za tuto dobu prošel několika úpravami, aby lépe uspokojoval rozmanité požadavky našich hostů. U pensionu se nachází vlastní parkoviště, terasa s venkovním bazénem a zahrada s krbem, odkud je nádherný výhled na celé město i okolí. Lze zajistit též sportovní vyžití, tenis, jízdu na koni, v Berouně je možné zapůjčit elektrokola

PENSION PRIMUS® ubytování v pensionu

Náš pension je v klidném prostředí, zajištuje ubytování v pokojích s koupelnou (ručníky, osušky, fén), WC, ledničkou, rychlovarnou konvicí pro přípravu kávy nebo čaje, TV a bezdrátovým připojením k internetu, psacím stolem. Pokoje v dolním patře mají přímý vstup k bazénu a pokoje v přízemí jsou vybaveny balkónem. V horním patře jsou pokoje s krásným výhledem na celé město.

Recepce

Recepce je otevřena denně 7,30 - 10 hod. a odpoledne je samoobslužná recepce, kterou ovládáte z mobilu

Gastronomie

Ke stravování slouží společná jídelna - snídaně kontinentální, k dispozici automat na teplé a studené nápoje. Zveme Vás také do Pizzerie & Restaurace Giussefe, která se nachází v centru města (15 minut pěšky). Hosté pensionu na vyžádání obdrží poukaz na 10% slevu v této restauraci.

Okolí pensionu a Beroun

Do Prahy jezdí pravidelná autobusová EXPRES linka každých dvacet minut oběma směry.

Vzdálenosti od pensionu: nádraží BUS - 500 m, VLAK - 400 m, náměstí 1 500 m- kde jsou pravidelně každou sobotu a středu berounské trhy a v úterý farmářské trhy známé v širokém okolí včetně Prahy. Nejbližším hradem je známý Karlštejn, ke kterému se lze pohodlně dopravit vlakem, autem i na kole. Dalšími historickými památkami jsou hrady Točník, Žebrák a Křivoklát, Krakovec, Lány, Dobříš. V okolí Berouna jsou dvě Chráněné krajinné oblasti a to Křivoklátsko a Český kras, kde se nachází známé Koněpruské jeskyně. V Lužné u Rakovníka je muzeum lokomotiv a nedaleko Lužné je muzeum amerických aut z 60. let minulého století

Rezervovat ubytování v PENSION PRIMUS® - Beroun

Nejbližší ubytování v Berouně a okolí

Ubytování Beroun


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah