HOTEL MAXIM - Beroun

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Maxim *** je situován v klidné části města s výhledem na poetickou řeku Berounku, přesto však je v blízkosti historického náměstí, nedaleko obchodů, bank, restaurací a Aquaparku. Poklidný a přátelský AMBIENT hotelu (certifikace AHR) *** nabízí moderní standard v jednolůžkových až třílůžkových pokojích, romantický nadstandard v pokojích s manželskou postelí a vanou. Pro náročnější klientelu poskytuje hotel komfort v apartmánech (40m2). Sympatická cena a poskytované služby jsou zárukou kvality a spokojenosti hosta. Hotel Maxim *** lze řadit do kategorie celoroční provoz (recepce 0-24h), zejména pak pro služební cesty a noční tour, ale také pro mladší i starší páry, jednotlivce i kolektivy.

Hotel Maxim je situován u hlavní silnice v samém centru města, přesto je zaručena klidná a odpočinková atmosféra. Zvukotěsná francouzská okna a balkony pokojů jsou orientovány do klidného prostředí s výhledem na poetickou řeku Berounku.

Hotel se nachází v docházkové vzdálenosti historického náměstí, obchodů, bank a mnoha restaurací, v dosahu bus + vlak nádraží.

Hotel Maxim*** disponuje celkovou kapacitou 25 lůžek s 10 moderně zařízenými pokoji. Součástí každého pokoje je LCD televize se 150 programy, WI-FI a samozdřejmou součástí je vlastní socialní zařízení třídy "LUX". Prostory celého hotelu jsou nekuřácké, avšak pro kuřáky jsou v nabídce pokoje s balkónem.

- k dispozici jsou manželské postele i TWINS, přistýlky i dětské postýlky

- WI-FI v celém hotelu zdarma

- hotelové parkoviště zdarma

- úschovna kol zdarma

- domácí zvířátka povoleny

HOTEL MAXIM ubytování v hotelu

Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi výhled do zahrady / město, LCD televize, WI FI zdarma

Třílůžkový pokoj s klimatizací s výhledem na město, LCD televize, WI FI zdarma

Jednolůžkový pokoj s výhledem do zahrady /město, LCD televize, WI FI, možnost využití sekretářských služeb, WI FI zdarma

Dvoupokojové Apartmá pro dvě osoby (každá další přistýlka 250, -Kč, max. pořet osob 4), s balkonem a výhledem do zahrady, samostatná ložnice, obývací pokoj s vybavenou kuchyní,

WI FI zdarma,

Recepce

nepřetržitý provoz recepce

check in 14,00 check out 12,00

idividualní přístup k potřebám hostů

rezervační systém

platba kartami Master Card, VISA, Maestro, JBC, PAY, Dinners Club, možná předpladba rezervace kreditní kartou

bankomat u hotelu

informační servis a turistické informace na hotelu

sekretářské služby (fax, kopírka, PC k dispozici)

prodej nápojů

komunikace také v NĚMČINĚ, ANGLIČTINĚ, CHORVATŠTINĚ

Gastronomie

"Expres snídaně" jsou zahrnuty v ceně pokoje a jsou poskytovány formou bufetu

Velký výběr restaurací se nachází na náměstí v docházkové vzdálenosti od hotelu 5 minut například nově otevřena Black Dog Cantina, exkluzivní restaurace Bastila, pizzerie Domino a Carino a mnoho dalších

Okolí hotelu a Beroun

Královské město Beroun je strategickým místem pro tuzemské i zahraniční turisty a je ideálním výchozím místem pro návštěvu PRAHY s přímým bus+vlak spojením. Světoznámý hrad Karlštejn se svým Voskovým muzeem, Domem hodin a hrad Křivoklát zaručí zábavu i ponaučení. Pravou historickou podívanou je každoroční průvod na Karlštejn, jarní a podzimní HRNČÍŘSKÉ TRHY s mezinárodní účastí a v neposlední řadě hudební festival Talichův Beroun.

Pro aktivní odpočinek, blízké okolí nabízí triangl golfových hřišť, cyklistickou trasu "Po stopách českých králů", první horolezecké sportoviště svého druhu v lomu ALKAZAR, vodní turistiku na řece Berounce se svým každoročním Vodáckým maratónem, jezdectví na Ranči Malkov... . .

Navštívit Český Grand Canyon-Velká Amerika, kde se filmoval Limonadový Joe anebo vidět filmové hvězdy Matěje, Vojtu, Kubu v Medvědáriu na Městské hoře je zážitkem pro malé i velké.

Rezervovat ubytování v HOTEL MAXIM - Beroun

Nejbližší ubytování v Berouně a okolí

Ubytování Beroun

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah