HOLZBERG - Světlá Hora

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Holzberg leží v regionu lázní Karlova Studánka v části Suchá Rudná pod nejvyšší horou Jeseníků Pradědem.
Romantická a přitom téměř nedotčená příroda, čistý vzduch a průzračné potůčky, ideální jak pro rodinnou dovolenou, romantické pobyty, skupinové zájezdy, sportovní vyžití, tak i pro uspořádání firemních a společenských akcí.

Součástí hotelu jsou komfortně vybavené pokoje, stylová restaurace, společenský sál až pro 80 hostů, vlastní parkoviště, dva bazény s perličkovými masážemi, masážními tryskami a vodními atrakcemi – chrliči, sauna, whirlpool, posilovna, tělocvičny, bowling, dětská herna, společenská místnost, dětské hřiště s velkou zahradou, venkovní víceúčelové hřiště s umělým povrchem pro malou kopanou, volejbal, tenis a basketbal.

V ceně ubytování je: Snídaně, vstup do krytého velkého relaxačního bazénu, vstup do krytého dětského bazénu, vstup do posilovny, tělocvičny se stolním tenisem, tělocvičny (míčové hry), dětské herny, využití venkovního dětského hřiště, společenské místnosti, WiFi v celém objektu včetně bazénů, wellness a tělocvičen, parkování na vlastním parkovišti hotelu s kamerovým systémem, u pokojů FirstClass možnost zapůjčení županu, úschovna lyží a jízdních kol Za příplatek k ubytování je k dispozici: Privátní Sauna, Privátní Whirlpool, Relaxační místnost, Bowling, v závislosti na obsazení a otevírací době. Nutná rezervace předem na recepci Holzberg.

Všechny pokoje jsou vybaveny masivním dřevěným nábytkem s ručně kovanými doplňky, vlastním sociálním zařízením a koupelnou se sprchovým koutem, hotelovou kosmetikou, LCD televizorem (s příjmem českých, německých a polských programů), Wi-Fi připojení k internetu, minibar, pokojový trezor či využití hotelového trezoru. Pokoje FirstClass lze doplnit v případě potřeby plnohodnotným lůžkem nebo přistýlkou.

Aktuální ceny ubytování jsou k nahlédnutí v rezervačním systému.

V ceně ubytování je: Snídaně, vstup do krytého velkého relaxačního bazénu, vstup do krytého dětského bazénu, vstup do posilovny, tělocvičny se stolním tenisem, tělocvičny pro míčové hry, dětské herny, využití venkovního dětského hřiště, společenské místnosti, WiFi v celém objektu včetně bazénů, wellness a tělocvičen, parkování na vlastním parkovišti hotelu s kamerovým systémem, u pokojů FirstClass možnost zapůjčení županu, úschovna lyží a jízdních kol

Za příplatek k ubytování je k dispozici: Privátní Sauna, Privátní Whirlpool, Bowling, v závislosti na obsazení a otevírací době. Nutná rezervace předem na recepci Holzberg.

Pokoje jsou pouze nekuřácké s přístupem pomocí čipových karet a zároveň jsou zabezpečeny požárním hlásičem a elektronickými zám­ky.

Ubytování je včetně snídaně a ta je našim hostům k dispozici od 8:00 do 10:00.

Check-in (příjezd) : 14:00 až 22:00
Check-out (odjezd) : 08:00 až 10:00

HOLZBERG ubytování v hotelu

Všechny pokoje jsou vybaveny masivním dřevěným nábytkem s ručně kovanými doplňky, vlastním sociálním zařízením a koupelnou se sprchovým koutem, hotelovou kosmetikou, LCD televizorem (s příjmem českých, německých a polských programů), Wi-Fi připojení k internetu, minibar, pokojový trezor či využití hotelového trezoru.

Pokoje jsou pouze nekuřácké s přístupem pomocí čipových karet a zároveň jsou zabezpečeny požárním hlásičem a elektronickými zámky.

Ubytování je včetně snídaně, k dispozici od 8:00 do 10:00

Check-in (příjezd) : 14:00 až 20:00

Check-out (odjezd) : 08:00 až 10:00

Recepce

Recepce HOLZBERG je k dispozici od 08:00 do 20:00

Check-in (příjezd) : 14:00 až 20:00

Check-out (odjezd) : 08:00 až 10:00

Suchá Rudná 42, 793 31 Světlá Hora

Telefon | Mobil
E-mail:

Gastronomie

Hostům Hotelu Holzberg je k dispozici restaurace, která je rozdělena do třech částí. Restaurace s loveckými trofejemi, Zimní zahrada s velkou kolekcí historických dobových fotografií a slunná venkovní terasa. Zimní zahrada se nachází v přízemí a je dostupná pro osoby s omezenou pohyblivostí.

Restaurace Holzberg Vám nabídne kromě tradiční české kuchyně také bohatý výběr specialit ze zvěřiny.

Nápojový lístek nabízí široký sortiment z produkce Plzeňského pivovaru, alkoholických, nealkoholických nápojů a pro vinaře kvalitní Jihomoravská vína dle aktuální nabídky.

Otevírací doba restaurace: Pondělí až Čtvrtek 10:00 – 22:00 Pátek až Sobota 10:00 – 23:00 Neděle 10:00 – 22:00

Kuchyň je k dispozici ve všední dny do 21:00

Oslavy, Svatby, Rauty

Restaurace Holzberg připravuje kompletní servis pohoštění a rautů s využitím pro rodinné oslavy, svatby, či jiné významné události nebo firemní akce jako konference, teambuilding, školení a podobně.

Okolí hotelu a Světlá Hora

Okolí Karlovy Studánky, Malé Morávky a Suché Rudné nabízí rozmanité možnosti pro strávení letní i zimní dovolené v překrásné oblasti Hrubého Jeseníku. Na své si přijdou jak turisté a cykloturisté, lyžaři, běžkaři, nadšenci adrenalinových sportů, tak i milovníci historie, kteří si mohou porovnat dnešní a historickou podobu kraje dle fotografií v interiéru zimní zahrady hotelu.
Celá oblast Hrubého Jeseníku se může pochlubit několikakilome­trovými turistickými trasami, cyklostezkami, kilometry lyžařských sjezdovek i běžeckých tratí, na kterých můžete poznávat všechny krásy tamního okolí, historické památky, lázně, zámky, hrady, rozhledny a vyhlídky, vodní nádrže a mnoho dalších turistických lákadel.

Holzberg je příjemným místem pro uspořádání firemních i soukromých akcí, které Vám rádi připravíme dle Vašich požadavků a přání.

Rezervovat ubytování v HOLZBERG - Světlá Hora

Nejbližší ubytování ve Světlé Hoře a okolí

Ubytování Světlá Hora

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah