ANDĚL - Andělská Hora

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Anděl je menší rodinný hotel s restaurací v podhůří Jeseníků, v malebném městečku Andělská Hora s ne víc jak 400 obyvateli.

Hotel Anděl – leží v horské oblasti Jeseníků s přírodní rezervací Praděd s velmi čistým ovzduším, nedotčenou krásnou přírodou.
V blízkém okolí se nachází mnoho přírodních, historických a technických pokladů.
Hotel Anděl je vhodný pro rodiny s dětmi, skupiny, firemní, společenské akce, teambuilding, školení, lyžařské kurzy, školy v přírodě a sportovní soustředění.

IDEÁLNÍ PRO OZDRAVNÉ POBYTY SENIORŮ A DĚTÍ.

V zimním období prosíme rezervujte včas! 2 zasněžované vleky s osvětlením a vyšší poloha s garancí sněhu!

Celoroční pobyty skupin v přírodě, rekondiční, ozdravné, seznamovací, sportovní soustředění, lyžařské a branné kurzy. Přírodní tělocvična, krytá tělocvična, pronájem učeben ke vzdělávání.

ANDĚL ubytování v hotelu

Kapacita hotlelu je nově až 58 lůžek ve 12 pokojích a apartmánech. Ubytování s vlastním soc. zařízením, v hotelu sauna, whirlpool, zahrada s grilem, terasa a dětský koutek. NEKUŘÁCKÁ restaurace s lobby barem.

Recepce

sezóna: recepce 8-21

mimosezóna: recepce 9-20

Gastronomie

Obvyklá česká i mezinárodní kuchyně, útulné rodinné prostředí.

Okolí hotelu a Andělská Hora

Vlastní vleky, letní terasa, zahrada s grilem, dobrá kuchyně. 10km wellness Bruntál, 10km nejvyšší bod ČR Praděd, Karlova Studánka, vodopády Bílé Opavy. Mimosezónní houbaření.

Malebné městečko na svahu poutní hory Annaberg. Jako by zaspalo posledních 100let, probouzí se novým lyžařským centrem do moderní doby. Čistá nedotčená příroda, překrásné výhledy a terény k výletům i tůrám. Blízký je hlavní hřeben Jeseníků s nejvyšší horou Pradědem 1492 m. n. m. Ideální pro cyklovýlety. Blízké stáje legendárních koní Paramona a Železníka pro milovníky koní a vyjížděk na nich. Blízké lázně Karlova Studánka, moderní wellness centrum v Bruntále a mnoho dalších sportovních příležitostí.

Rezervovat ubytování v ANDĚL - Andělská Hora

Nejbližší ubytování v Andělské Hoře a okolí

Ubytování Andělská Hora

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah