APARTMÁNY GINGO VRBNO POD PRADĚDEM

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Zveme vás do nově otevřených apartmánů v krásném prostředí Jeseníků. Apartmány jsou v klidné části Vrbna pod Pradědem v rodinném domku.

Apartmány Gingo se nachází v klidné části Vrbna pod Pradědem v rodinném domku.

Jeden apartmán je dvoulůžkový, druhý apartmán Deluxe je třípokojový a má dvě ložnice, celkem s pěti lůžky a možností přistýlky. Oba apartmány mají vlastní vybavenou kuchyň a jídelní stůl. Parkování je zajištěno přímo u domu, chráněno plotem.

Apartmány jsou bezbariérové.

K dispozici máte upravenou zahradu, kde lze trávit slunečné dny u vyhřívaného bazénu, nebo hrát badminton, kroket, či jiné hry. Pálky i rakety vám rádi zapůjčíme. Je pro vás postavena pergola s venkovním krbem, kde můžete trávit večery posezením u ohně a opékáním. Můžete také relaxovat v sauně.

Jestliže si přivezete kola nebo lyže, lze je umístit do uzamčené místnosti. Po dohodě si s sebou můžete vzít i domácího mazlíčka.

Volné termíny ubytování jsou aktualizovány na

APARTMÁNY GINGO VRBNO POD PRADĚDEM ubytování v apartmánu

Oba apartmány mají vlastní vchod, krásné sociální zařízení a nové vybavení. Doporučujeme mít přezůvky.

Okolí apartmánu a Vrbno pod Pradědem

Okolí Vrbna je jako stvořeno k výletům. Je zde mnoho zajímavostí a atraktivních míst: Horské lázně Karlova Studánka, nejvyšší hora Jeseníků Praděd, Rejvíz s Mechovým jezírkem, Zlaté Hory, kde dodnes můžete rýžovat pravé zlato, Lázně Jeseník, Velké Losiny, hrad Sovinec s bohatými programy pro děti i pro dospělé.

Přímo ve Vrbně je Skiarena s luxusní sjezdovkou, bobová dráha, bikepark, downhill, skatepatrk, tenisové kurty, bowling, v blízkém okolí máme značené cyklostezky a turistické trasy, v zimě jsou tu upravené běžecké stopy. Cyklobus a v zimě skibus zastavuje 200 metrů od apartmánů. Nedaleko je akvapark, v Karlově Studánce je bazénový komplex s vodou o teplotě 32 až 34 stupňů

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY GINGO VRBNO POD PRADĚDEM

Nejbližší ubytování ve Vrbně pod Pradědem a okolí

Ubytování Vrbno pod Pradědem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah