CHALUPA ANDĚLSKÁ HORA - Olomouc

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chalupě

Popis ubytování

Chalupa Andělská hora leží v okrese Bruntál v podhůří Jeseníků. Chalupa nabízí ubytování až pro 6 osob. Součástí je plně vybavená kuchyň.

Chalupa Andělská hora leží v okrese Bruntál v podhůří Jeseníků. Chalupa nabízí ubytování až pro 6. Součástí je plně vybavená kuchyň. Najdete zde ideální výchozí bod pro letní i zimní radovánky. V zimě můžete navštívit nepřeberné množství lyžařských areálů, které se rozprostírají po okolí. V létě na vás čeká mnoho atraktivních cílů, a to nejen horských, ale i historicky a kulturně cenné lokality.

CHALUPA ANDĚLSKÁ HORA ubytování v chalupě

Chalupa může poskytnou ubytování až pro 6 lidí. Součástí chaty je koupelna s vanou a toaleta. Je zde pro vás připravena také vybavená kuchyň s lednicí.

Gastronomie

Jídlo si můžete připravit v zcela zařízené kuchyni, která je součástí chalupy.

Okolí chalupy a Olomouc

Jeseníky nabízí mnoho příležitostí k trávení volného času. V zimě zde najdete mnoho lyžařských areálů, včetně toho největšího – Dolní Morávka. Jsou tu pro vás připraveny sjezdovky různých délek a obtížností. Využít můžete i lyžařské a snowboardové školy, ve kterých se mohou naučit základy i ti nejmenší. Na své si přijdou i běžkaři, kteří jistě ocení kilometry upravovaných běžkařských stop.

V létě se můžete vydat na pěší i cyklistické výlety po značených trasách. Za oblíbené cíle turistů lze považovat Praděd, na který se můžete dostat pěšky i na kole, nebo unikátní vodní přečerpávací elektrárnu Dlouhé Stráně. Pokud vás zajímá historie, tak se zajděte podívat do přírodního skanzenu v Rožnově pod Radhoštěm nebo do muzea automobilky Tatra v Kopřivnici.

Rezervovat ubytování v CHALUPA ANDĚLSKÁ HORA - Olomouc

Nejbližší ubytování v Olomouci a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah