APARTMÁNY PONY - Ludvíkov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování v Jeseníkách v klidném místě obce Ludvíkov Vám nabízejí Apartmány PONY. Jedná se o nově zrekonstruovaný objekt v překrásném údolí říčky Bílé Opavy, která pramení na nedaleké nejvyšší hoře Jeseníků – Pradědu. Ve vzdálenosti 3 km proti proudu říčky leží malebné lázně Karlova Studánka se svou nezaměnitelnou architekturou a v opačném směru asi 5 km se nachází město Vrbno pod Pradědem.

Apartmány PONY jsou svým umístěním a vybavením vhodné zejména pro pobyt rodin s dětmi. K apartmánům patří okolní pozemky o rozloze necelých dvou hektarů, na kterých se pasou koně a různá domácí zvířata. V okolí a nad objektem se nacházejí pouze louky a les.

APARTMÁNY PONY ubytování v apartmánu

Vchod je zezadu objektu přes venkovní terasu s posezením, kudy se vstupuje do místnosti, kde lze uložit kola, nebo lyže a kde se nachází knihovnička. Každý apartmán má za vchodovými dveřmi chodbičku, ze které se vstupuje do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Z chodbičky vedou další dveře do "obývacího pokoje s kuchyňkou", zde je rozkládací sedací souprava pro 2 osoby, TV/SAT, vybavená kuchyňka a kuchyňský stůl s židlemi. Další dveře potom vedou do oddělené ložnice, ve které jsou umístěny 2, nebo 3 lůžka, to podle velikosti apartmánů. Lůžka se dají libovolně sestavit, většinou jsou 2 vedle sebe, takže tvoří "manželskou postel". Dále máme po předchozí dohodě k zapůjčení 1× dětskou skládací postýlku bez lůžkovin a 1× dětskou židličku.

Recepce

Po telefonické dohodě kdykoliv dle potřeb zákazníka.

Gastronomie

Apartmány jsou vybaveny vlastní kuchyňkou, v okolí od 50 do 400m se nachází 5 kvalitních retaurací.

Okolí apartmánu a Ludvíkov

Zimní dovolená nabízí možnosti hlavně pro lyžování. Hned v sousedství se nachází lyžařský vlek Chaty u Sovy dlouhý 300 m, který je vhodný zejména pro začínající a méně náročné lyžaře. Stačí si u apartmánu připnout lyže a sjet cca 40 m k nástupní stanici vleku. Pro náročné lyžaře a milovníky prudších svahů je k dispozici asi 300 m vzdálený a 500 m dlouhý lyžařský vlek u pensionu Grizzly, který je nyní nově prodloužen a zrekonstruován. Sjezdovky obou vleků jsou uměle zasněžovány, pravidelně upravovány a osvětleny pro večerní lyžování. Pro lyžaře běžkaře jsou připraveny upravované a značené trasy různých délek a náročnosti profilů. K dopravě k dalším známým lyžařským areálům v Jeseníkách lze použít skibusy, které mají svou zastávku nedaleko od apartmánů.
V blízkých léčebných lázních Karlová Studánka je možné domluvit si např. masáže a procedury, vyzkoušet zdejší minerálku, nebo navštívit solnou jeskyni.
Pro aktivně strávenou letní rekreaci můžete v okolí využít například velkou síť značených cyklostezek, nebo podniknout výlety do hor, které jsou dosud z velké části nedotčené turistickým ruchem, navštívit zámek, zříceniny hradů, vodopády i vyhaslou sopku, nebo sbírat lesní plody a houby v okolních lesích. Příznivci koupání a rybaření si jistě nenechají ujít příležitost navštívit známou přehradu Slezská Harta, která je vzdálena asi 22 km. Přímo v obci Ludvíkov se rovněž nachází dětský park s dřevěnými atrakcemi a nově vybudované víceúčelové moderní hřiště s umělým povrchem. Rovněž v letním období lze k dopravě po okolí využít četných cyklobusů se zastávkou poblíž apartmánů.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY PONY - Ludvíkov

Nejbližší ubytování v Ludvíkově a okolí

Ubytování Ludvíkov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah