APARTMÁNY LARA WELLNESS - Čeladná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Čtyřhvězdičkový Apartmánový dům LARA wellness je součástí Beskydského rehabilitačního centra, které se nachází v obci Čeladná v chráněné krajinné oblasti Beskydy mezi městy Frýdlant nad Ostravicí a Frenštát pod Radhoštěm. Toto místo je díky své ideální poloze výchozím bodem pro poznávání Beskyd. Pojem wellness vychází z anglického spojení well-being, tzn. být v souladu sám se sebou a pěstovat kulturu těla a mysli a to vám právě nabízí pobyt v apartmánovém domě Lara, který byl vyhlášen za stavbu roku.

Abychom vám co nejvíce usnadnili plánování dovolené, kromě ubytování u nás najdete také tipy na sportovní vyžití v okolí Čeladné. Stačí si vybrat, o jaké aktivity máte zájem a jak daleko se za nimi chcete vydat. Ihned zjistíte, jaké jsou vaše možnosti a co vše můžete v okolí podniknout.

APARTMÁNY LARA WELLNESS ubytování v apartmánu

Apartmán je 2+kk s terasou, celková plocha apartmánu 59,9 m2, 2 místnosti, 3 pevná lůžka + rozkládací sedací souprava v obývací kuchyni. 4. poschodí, orientace na západ, která poskytuje nádherný výhled do okolí Beskyd, s plně vybavenou kuchyňskou linkou, bezbariérový. K apartmánu náleží parkovací stání v suterénu domu.

Gastronomie

V apartmánovém domě LARA si můžete pronajmout plně vybavený apartmán, kde je možnost vlastního stravování nebo je možnost zajištění snídaně přímo v přízemí kavárny apartmánového domu LARA, obědy a večeře v nedaleké 30m vzdálené nekuřácké restauraci u Sestřiček.

Okolí apartmánu a Čeladná

Beskydy patří mezi nekrásnější česká pohoří. Svou polohou jsou ideální pro letní dovolené, potěší totiž nejen příznivce přírody, lesů a strání, ale nadšené sportovce a všechny ty, kteří milují aktivní pohyb. V zimě můžete v Beskydech navštívit nespočet lyžařských center a své tělo unavit na místních sjezdovkách nebo upravovaných běžeckých tratích, které se proplétají celými Beskydy.

Plánujete-li dovolenou v Beskydech, ideálním výchozím bodem je Čeladná, malebná víska, která se nachází na úpatí beskydských hor. Odtud máte blízko i do toho nejzazšího koutu Beskyd. Ubytování nabízíme v moderně zařízených apartmánech, které jsou vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak mladé páry, které si chtějí odpočinout od práce a ruchu měst.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY LARA WELLNESS - Čeladná

Nejbližší ubytování v Čeladné a okolí

Ubytování Čeladná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah