PENZION KAROLÍNA - Kunčice pod Ondřejníkem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Karolína se nachází v obci Kunčice pod Ondřejníkem v Moravskoslezských Beskydech. Ubytovat se zde můžete v jednolůžkových až pětilůžkových pokojích. Místo je ideální pro skupinové pobyty, oslavy nebo firemní semináře. K dispozici je malá společenská místnost s televizí. Areál je v nočních hodinách uzamčený. Využít můžete venkovní hřiště. Okolní krajina vám nabídne mnoho příležitostí k trávení volného času.

PENZION KAROLÍNA ubytování v pensionu

K ubytování jsou připraveny jednolůžkové až pětilůžkové pokoje.

Gastronomie

K ubytování je možné dokoupit polopenzi nebo plnou penzi nebo jen snídaní, jednotná strava.

Okolí pensionu a Kunčice pod Ondřejníkem

Okolní krajina přímo vybízí k výletům. Vydat se můžete pěšky i na kole na mnohé ze známých vrcholů Moravskoslezských Beskyd. Lysá hora nebo Smrk poskytují nádherný rozhled do okolní krajiny.

V zimě jsou v okolí lyžařské areály s množstvím sjezdovek různých obtížností. Na své přijdou zkušení sjezdaři i útulní začátečníci, kteří mohou využít jednu z mnoha lyžařských škol.

Ve Frenštátu pod Radhoštěm můžete navštívit unikátní muzeum v přírodě. Kopřivnice je známá muzeem automobilky Tatra, ovšem nachází se zde i expozice na počet výjimečného sportovce Emila Zátopka. Nedaleký Příbor se může pyšnit rodným domem Sigmunda Freuda. Oblíbeným cílem turistů je i zámek Hukvaldy.

Rezervovat ubytování v PENZION KAROLÍNA - Kunčice pod Ondřejníkem

Nejbližší ubytování v Kunčicích pod Ondřejníkem a okolí

Ubytování Kunčice pod Ondřejníkem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah