PENZION JURÁŠEK - Kunčice pod Ondřejníkem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Jurášek**** je situován v klidném prostředí nádherných Beskyd a poskytuje svým hostům pohodlí a luxus.

Luxusní Penzion Jurášek**** nabízí 15 nadstandardně vybavených dvoulůžkových pokojů.

Romantické pokoje s terasou a luxusní Juráškovo apartmá.

Penzion Jurášek je situován v klidném prostředí nádherných Beskyd.

Přijďte si zažít uklidňující atmosféru prostředí penzionu Jurášek, zregenerovat tělo i mysl a načerpat energii.

Penzion nabízí vlastní parkování.

Wellness: Naše filozofie vychází ze souladu člověka s přírodou. Při všech ošetřeních používáme pouze přírodní oleje, rostlinné suroviny a využíváme účinků léčivých domácích bylin. Wellness procedury na Jurášku jsou hluboce relaxační a zároveň posilující s terapeutickými účinky. Z tohoto důvodu jsou vyhledávány zejména jako oblíbený způsob regenerace těla, uvolnění svalového napětí i zklidnění mysli.

PENZION JURÁŠEK ubytování v pensionu

Nově zrekonstruovaný penzion nabízí ubytování v 15 komfortně zařízených pokojích. Víme, že pro maximální relaxaci je nutný spánek a proto jsou naše pokoje vybaveny kvalitními matracemi s paměťovou pěnou, luxusním hypoalergenním povlečením, kvalitním nábytkem z masivu a mnoho dalších. V koupelně naleznete exkluzivní francouzskou tělovou kosmetiku L’Occitane. Přijďte si užít usínání v našich pohádkových postelích za zurčení potůčku.

Recepce

Od 7 h do 22. h

Gastronomie

V našem penzionu víme, že to nejlepší jídlo pochází z české země. Proto jsou naše suroviny dodávány od farmářů z okolí Beskyd a Zlínského kraje.

Okolí pensionu a Kunčice pod Ondřejníkem

Z penzionu Jurášek máme hned několik možností, kam se vydat za lyžařským sportem. Největším a zároveň nejbližším lyžařským areálem jsou Skialpin Pustevnys bájnou horou Radhošť a pohanským bohem Radegastem. Doveze nás tam sedačková lanovka, která byla vůbec první ve střední Evropě. Samotný areál nabízí celkem devět sjezdových a 53 km dlouhých běžeckých tratí všech náročností, jak pro začátečníky, tak i pro velmi zdatné lyžaře. 7 lyžařských vleků obstarává plynulou dopravu lyžařů. Autem dojedeme do obce Trojanovice, nedaleko města Frenštát pod Radhoštěm a zaparkujeme u hotelu Ráztoka, kde přepravu lyžařů zajišťuje skibus k lanovce. Na Pustevnách najdeme ski servis, půjčovnu lyží a snowboardů, lyžařskou školu pro začátečníky a půjčovnu zimních, ale i letních profi koloběžek.

Druhým nejznámějším lyžařským areálem je Ski Vítkovice Bílá, která je sestavena řadou sjezdovek, jak pro náročné, ale i pro úplné začátečníky. Pro výuku dětí zde najdeme hned několik lyžařských škol a školiček. Je tady k dispozici i dostatek běžeckých okruhů o délkách 10, 20,33 km. Nezapomenutelné je zdejší večerní lyžování s romantickou náladou. Středisko disponuje moderní velkokapacitní lanovkou.

Z dalších lyžařských areálů připomeňme lyžařský areál Kociánka v Čeladné, který je nejbližší návštěvníkům penzionu Jurášek, dále pak nalezneme řadu LA v Malenovicích, na Ostravici, U Třeštíků na Bílé, atd.

Rezervovat ubytování v PENZION JURÁŠEK - Kunčice pod Ondřejníkem

Nejbližší ubytování v Kunčicích pod Ondřejníkem a okolí

Ubytování Kunčice pod Ondřejníkem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah