HOSTEL A PLUS - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

Nabízíme hotelové i hostelové ubytování v několika lůžkových variantách pokojů. Svojí kapacitou se řadíme mezi největší hostely v Praze, získali jsme taktéž ocenení BEST HOSTEL od International gastronomic guide.

Náš hostel má k dispozici 1 - 14 lůžkové pokoje s několika sociálními zařízeními na každém patře, hotel má k dispozici 1-6 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením na pokoji, TV a budíkem. V ceně ubytování u každého hostelového pobytu je i snídaně zdarma!

Každý hostelový pokoj má kromě samotných lůžek na pokoji svou uzamykatelnou skříňku, stůl a židle. Na recepci má každý možnost uschovat si zdarma své cennosti do uzamykatelného sejfu.

Na každém patře je k dispozici pro hostelové hosty kuchyňka, celkem 5 oddělených toalet a sprchy s umyvadly zvlášť pro muže i ženy. Pro hostelové hosty jsou ručníky a hygienické potřeby k zakoupení na recepci.

Výhodou ubytování v našem hostelu je velmi příznivá cena na osobu a velká bufetová snídaně zdarma, samostatné pokoje jen pro ženy, bezpečnostní sejf na recepci a prádelna s možností nechat si prádlo vyprat.

Lokalita přímo v centru Prahy - pouhých 10 minut chůze od historického centra, 50 metrů od zařízení je zastávka tramvaje a stanice metra Florenc je naproti přes ulici. 80 m jsme od autobusového nádraží Florenc a 500m od Masarykova nádraží. Pouze jednu stanici metrem od Hlavního nádraží nebo dvě stanice od nádraží Holešovice.

WIFI zdarma - v celém objektu a 3 počítače s přístupem na internet zdarma, k relaxaci, odpočinku a setkávání salónek ve vlastní restauraci A Plus.

Recepce

Naše recepce je otevřena 24 hodin. Náš profesionální a kamarádský kolektiv recepce je Vám k dispozici non stop.

Gastronomie

Nabídka Restaurace A Plus restaurace nabízí českou i mezinárodní kuchyni, oblíbené je pořádání rautů nebo ochutnávek vín. otevřeno každý den od 11:00 - 24:00 hod

Vybavení

salónek, letní zahrádka, nekuřácké prostory, tv, wifi zdarma. celkem 100 míst (restaurace + salónek), zahradní restaurace nabízí dalších 50 míst.

Možnosti plateb

v hotovosti i stravenkami platebními kartami přes platební terminál

Možnosti pronájmu

Můžete si pronajmout pro soukromé i firemní účely jak salónek, tak celou restauraci.

Okolí hostelu a Praha

A Plus hotel& hostel najdete v Praze, pouhých 10 minut chůze od Václavského a Staroměstského náměstí a 80 metrů autobusového nádraží Florenc.

Na Masarykovo nádraží je to 500 metrů a železniční stanice Praha hlavní nádraží je od hostelu A Plus vzdálená 1 stanici metrem.

Rezervovat ubytování v HOSTEL A PLUS - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah